Fredag

Idag är jag lite sur minsann. Jag har nämligen gått och blivit lite sjuk tror jag. Igår svettades och frös jag om vartannat och var väldigt trött. Fast allt det där kom på eftermiddagen/kvällen, på dagen var jag minsann på topp förutom att det gjorde ont i halsen när jag skulle svälja. Var ute på ringvägen i solskenet och njöt. Men sen när mormor och morfar kom för att hämta mig, mami och syrran klockan tre för att åka till Ikea så kändes det bara som att luften gick ur mig helt. Min energi bara försvann... Fast Ikea var roligt ändå, det är det ju alltid och jag fick minsann med mig några smågrejer hem. Väldigt fina stearinljus som heter Grödby (hur coolt är inte det!), ett fyrkantigt ljus, en byrå och en ram. På kvällen så monterade vi ihop byrån (jag sov på golvet), åt kebab och fikade.

Idag är det tjejmiddag med brudarna i Haninge vilket ska bli jätteroligt och det kan inte huvudvärk och ont i halsen stoppa mig från att göra! Om dom fortfarande vill att jag ska komma vill säga, men infektioner och allt. Efteråt är det tänkt att vi ska på fest men vi får se ifall jag börjar röra mig hemåt då istället. Det känns inte som att pälsen kommer vara på topp och då blir det inge kul för folk att träffa mig. Men det blir säkert bra ändå :)

2008-02-29 | 11:50:29 | | 0 Kommentarer

Dag 3

Gårdagskvällen var väldans trevlig! Efter en träning där vår självaste tränare dissade oss och där vi fick ta tag i den själva på slutet så bar det iväg ner till mitt hem bondehålan med Sandy. Vrålhungriga som vi var blev det raka vägen in till köket för att värma på spagetti med köttförs&baconsås, MUMS! Vi satt och njöt av maten, duschade och begav oss sen ut på äventyr i natten. Kom hem vid två ungefär och gjorde oss iordning för sängen, trötta som vi var. Men när vi väl sen låg där så var man ju såklart superpigg så det blev en del tjatter innan sömnen återigen tog överhanden och vi somnade. Vi vaknade imorse vid tio och åt frukost och piffade lite. Jag skulle till tandläkarn för att laga ett hål vid 10 i 2 så vi tog bussen ner till halv 2 tåget så sandy fick resa hem till sig.

Det gick bra att laga själva hålet, men GUD vad obehagligt det är med borrar och grejer inne i munnen. Först fick jag pröva att borra utan bedövning men efter ett tag började det bli lite obehagligt så jag fick en spruta. Sen börjades det, det "riktiga" borrandet... Den första borren gick bra, den är ju så liten. Men den andra med ett jävla huvud på sig, OMG, hela min hjärna skakade! Just nu känns det som att jag hela tiden dreglar på högra sidan men annars är det lugnt. Stötte in i Elin på skoaffären också, trevligt trevligt. Hon är den enda jag sett från klassen det här lovet faktiskt. Vad gör jag för något egentligen?

Nu är det bara slappa som gäller, top model börjar om 25 minuter och det vill jag inte missa. Sen är det bara mys hemma som gäller ikväll också med Men in Trees och Top Model på tvschemat. Äntligen ska jag få titta på mina favoriter eftersom jag för en gångs skull är hemma en onsdagskväll.

Imorgon bär det av till Ikea med mami och syrran för att hitta en varsin byrå till oss. Vi har lite för mkt kläder nuförtiden så det får inte plats i dom nuvarande lådorna. Men Ikea är alltid så roligt så det ser jag verkligen fram emot. Hoppas bara att det inte kommer vara helt smockat, fast det är det väl alltid där?
Förresten, är det inte där man kan köpa korv för 5 kronor? :)

2008-02-27 | 15:40:01 | | 1 Kommentarer

Dag 2

Idag är det andra dagen på lovet och jag är trött. Jag fattar inte hur jag lyckas men igårkväll (natt) gick jag och lade mig halv tre. Inte så farligt tänker ni säkert, det är ju faktiskt lov. Idag vaknade jag kvart i tolv. Jätteskönt tänker ni säkert, det är ju lov. Men vad jag undrar är hur sjutton kan jag ändå vara trött?!

Idag så ska jag bara vara hemma och slappa! Kolla på lite film antagligen och läsa lite i min 632 sidor tjocka engelskabok måste jag göra också. Jag har bara till vecka 11 på mig att läsa ut den... Men sen ikväll kommer dagens höjdpunkt: träning! Och efter den ska den undersköna Sandy göra mig den äran att följa med mig hem och sova hos mig. Myspys på högsta nivå!

Något som är mindre mys är att jag ska till tandläkarn imorgon för att laga ett hål. Jag vill inte! Usch för att borra i tänderna, den låter så himla otäckt. Fast sandra kommer med och håller mig i handen och det är ju alltid något :)

2008-02-26 | 13:26:14 | | 0 Kommentarer

Syrran x2

För det första så vill jag bara säga att melodifestivalen var SKIT! My God, Patrik och Eskobar skulle ha gått vidare...

Det blev en sen natt och tidig morgon. Jag gick upp klockan nio för att spela match med damerna mot Årsta AIK, min syrra + hennes 4 lagkamrater. Lite jobbigt eftersom Årsta leder serien och vi är på väg att halka ur. Men eftersom deras lag bestod av 3 damer + jossan &co och vårt lag bestod av 5 damer, 2 90:or och 4 92:or så slutade matchen med en vinst till oss. Inte för att jag tyckte att det var speciellt kul att spela skitmatchen, menmen. Efter matchen så åkte vi hem till oss med farmor och farfar i släptåg för att fira Jossans födelsedag, 16 år idag. Det blev en lång varm, skön dusch och sen en alldeles utsökt middag lagad av min papi, mästerkocken! Det blev grillad lax i ugn med pressad potatis, romsås och en underbart god sallad. Till efterrätt: glasstårta med jordgubb och hallon, MUMMA!

Efter middagen låg vi och gäste i soffan och kollade på handboll på tv, Lugi - H43. Jag somnade och sov med huvudet lutat åt höger och sov på det viset i en halvtimme så när jag sen vaknade kunde jag knappt ens snegla åt vänster. Fast det gick över efter en liten stund. Nu har vi bara fortsatt kolla på tv och det ska nog bli en hyffsad tidig kväll för mig ikväll. Fast å andra sidan, det är ju faktiskt lov :)


2008-02-24 | 22:27:16 | | 0 Kommentarer

Trött godismonster

Igår var en skön dag/kväll. Det enda minuset var väl att man var så jäkla trött. Jag förstår inte vad som har hänt, så fort jag sätter mig ner så är det som om det går en signal från min hjärna till ögonlocken och dom åker ihop snabbt som fan. Omöjligt att hålla dom uppe! Lite lov kan jag nog allt behöva...
I torsdags hade jag, Kristian och Robin äntligen fått tag på platser i en utav sofforna i cafeterian som ALLTID är upptagna när vi kommer. Vi utnyttjade den väl får jag säga. Vi sov nämligen, som stockar, hela bunten. Robin vaknar av lite tassel och fniss inte långt ifrån och när jag slår upp ögonen så står Linda, Jennis och Rebban framför och står och fotar oss med sina mobiler. Anldening: Vi var ju såå söta! Helt okej för mig, I looked like crap anyway ;)

Igårkväll spelades det match i Rockstahallen i Solna mot gnagare. Vi var lagom taggade vilket resulterade i ett lagom (dåligt) resultat nämligen lika, 17-17. Men det var jäkligt surt för alla ville vinna när väl matchen satte igång. Men vi hade lite otur, som vanligt. Fast det var stundtals grymt spel vi bjöd på och det var såklart roligt. Efter matchen bar det hem till Sandra med godis och film på schemat. Vi försökte titta på Eragon, och med försökte menar jag att vi båda var så trötta att vi bara lyckades se halva innan vi båda (eller snarare jag) somnade i soffan. Sandra slog mig i huvudet, övertrött som hon var, och garvade i några minuter åt min förvånade min. Vi gav upp och gick för att bortsa tänderna och då piggnar man ju alltid på sig lite. Vi satte på teven i hennes rum och upptäckte att det var bådas favoritprogram, Fråga Olle, så tittade vi glatt på. Dom visade upp någon Onanitermos som dom så fint kallade det. En termos som innehöll en svamp med ett hål i som man kunde göra lite vad som helst med. Alltid bra att ta med på resan eller? Efter Fråga Olle så låg vi och pratade lite innan vi sa godnatt...

Vi sov faktiskt ovanligt länge för att vara oss, eller i alla fall jag, ända till klockan 10. Vi gick upp och åt frukost, tog det lugnt och degade lite framför datan. Sen fixade vi iordning oss och gick ut för att fota i det fina vädret, jag som modell och hon som fotograf. Resultatet blev några riktigt fina foton tycker vi. Efter ett tag kom även Laisa och då gick vi ut igen tills jag blev tvungen att gå till tåget som gick halv sex. Nu har jag ätit och det är äntligen dags för Melodifestivalen, jag sitter bänkad!


2008-02-23 | 20:05:17 | | 2 Kommentarer

Greatings från 80-talet!

"Jag vet inte ifall ni tänkte på det men när ni kom in genom den dörren så bara svooschade ni tillbaka till 80-talet..."
Yes, äntligen fick vi ha vår efterlängtade 80-talsshow! Såklart ville vi det för att få visa upp det vi gjort för någon nu när vi inte har någon aula, men främst för att vi ville bli av med gamlingarna som vi spelat i 6 månader och spela något nytt och fräsht. Vi hade övat hela eftermiddagen för att allt verkligen skulle sitta till kvällen. Och visst fanns det några orosmoment men dom klarade vi av lätt och allt blev väldigt bra i slutet måste jag säga. Alla hade blivit tillåtna att bjuda tre stycken så det blev nog en publik på minst 30 personer i alla fall och det var alldeles lagom för vårt lilla körrum! Som sagt så var det bara 80-talslåtar vi spelade och då var ju ett måste att klä ut sig. Så igårkväll sprang jag runt och rotade i garderober och lådor för att hitta den perfekta outfiten. Jag tror jag lyckades ganska bra, alla lyckades bra, och det var grymt kul! Jag blir så glad när alla tar seriöst på det hela och verkligen anstränger sig. Jag älskar ESMK2!
Min kära mor sa att hon blev förvånad över att det var jag som vågade prata och presentera alla eftersom jag alltid är den lilla blygisen som håller sig långt bak i rummet när det gäller uppträdanden. Och så har det alltid vait också, fram till ikväll. Jag tror att jag typ har blivit "botad" från det.... Jag trodde själv också att jag skulle vara asnervös och sjunga skit men det var verkligen raka motsatsen, jag älskade det från början till slut! ÅH! Jag skulle kunnat gjort det 1000 gånger om... Jag fick beröm också, för både sång och trummor, vilket var väldigt kul.

Själva dagen i sig har varit skön. Slappa lektioner och en tupplur i soffan i cafeterian är tydligen väldigt bra för mig. Mycket prat och skratt, men det är ju som det brukar vara. Imorgon behöver vi inte gå på den sista lektionen, datakunskap, heller så jag slutar 5 över halv 1. LOVELY! Och på kvällen är det bortamatch mot AIK och sen en väldigt trevlig kväll med övernattning hos min sötnos Sandra. Jag känner på mig att mitt sportlov kommer att bli bäst, särskilt eftersom det börjar så här bra! :)

PS! Foton från 80-talet kommer ;)


2008-02-21 | 20:15:15 | | 0 Kommentarer

<3

When it seems like the world around you is breaking and it feels like there's nowone else around you
And it's quite, there's a silence in the darkness and it sounds like the carneval is over
As you walk in the crowded empty spaces and you stare at the emptiness around you
You wanna go to the city and the bright lights, get away

I will be there and you will be there because we'll find eachother in the dark
You will see and I'll see it to because we'll be togheter in the dark
Beacuse if it's coming for you then it's coming for me, I will be there
Beacuse we need eachother in the dark
And if it terrifies you then it terrifies me, I will be there
So we've got eachother in the dark

No, don't worry you're not the only one
Now we're safe togheter in the dark beacuse we've got eachother in the dark


2008-02-19 | 14:55:13 | | 0 Kommentarer

VÅR!

Gud vilket härligt väder vi har idag! Jag blir alldeles bubblig och fylld av underbara vårkänslor och jag vill bara att det ska bli vår och sommar nu, snabbt. Fast ändå inte, då tar det roliga slut för fort och det vill jag verkligen inte.

Nu har jag precis kommit hem från skolan och det har hitills varit en skön dag. Först hade jag dans som var hur segt som helst. Vi bara pratade i 40 minuter och när vi väl sen skulle dansa så var vi gaanska trötta om man säger så. Efter dansen hade vi kulturhistoria där jag och min grupp fick redovisa vår stora fina teater som vi jobbat med, så kallat Mysteriespel. Det var typ bland det första grejerna man gjorde inom teatern, det var uppbyggt så att man spelade upp det i krykorna med en stor scen, med flera små scener på. Sen spelade man bara upp berättelser ut Bibeln, typiskt va? Från att Jesus föddes till världens undergång. Jag var väldigt nöjd med mina teaterpojkar Robin och Kristian som sprang runt med våra små gubbar så fint :)
Det var hamburgare till lunch men jag fick faktiskt bara ner en otroligt nog. Jag var väl inte så hungrig. På ensemblen övade vi inför vår konsert på torsdag där vi ska spela sköna låtar från 80-talet. Med utklädnad och allt! Det ska bli grymt kul, och alla är så duktiga. Vi ska spela Pride, Eye of the tiger, Hot stuff & Dancing on the cealing. Robins grupp ska spela Walking on sunshine, Take on me, Time after time & My Prerogative.
Grymt kul och väldigt trevligt!

Nej, I'm off to a walk around Ringvägen. Jag måste ta vara på solen och den lilla värme som finns ute :)
CIAO!

2008-02-19 | 14:40:43 | | 0 Kommentarer

Elfel

Typiskt, jag tyckte faktiskt att det skulle bli roligt att åka på träning även om jag var aptrött! Men det är klart att alla tåg då är inställda... Det gick ju bussar men det var ingen ideé kände jag eftersom jag brukar komma sent även när jag åker direkt efter skolan. Åka buss/tåg till Handen, gå till Torvalla, träna 35 minuter och sen åka tåg/buss hem. Låter inte så kul om du frågar mig...

Något som är kul, eller i alla fall var, är Kristians födelsedagsfest! Jag tog kvart över 9 tåget från handen och sen bussen från Ösmo som kommer till söder enby klockan 10. Där möttes jag av mina tre favoritfjortisar, alla med en varsin cider eller öl i handen. Dessutom var dom helt sjukt glada och smittade ner mig med deras humör på en gång. Först gick vi och mötte Jeppe och hämtade upp lite öl och vin hemma hos robin. Det var en mysig promenad, men jäkligt kall. Så som den snälla flicka jag är hade jag lånat ut mina vantar till Kristian. Men jag hade ju min tjockjacka så jag frös antagligen minst av alla. Väl framme hos Kristian mötte vi Rebbs, Elise och Rickard som var på väg hem vilket iofs var tråkigt. Men resten av kvällen var en gåva från gud, jag hade så otroligt kul! Synd att man inte kan ha mys varje helg...
Jag, Kristian och Jocke gick och lade oss halv 5 och vaknade sen någon gång vid 9, något trötta. Vi åt frukost bestående av en kopp te och en apelsin för mig och kikade på Stardust i sängen. Det var inte mycket vi orkade göra då, var helt borta... Vid 1 gick jag och jocke för att ta 58:an med Robin som skulle hjälpa brorsan med replokalen. Jocke skulle till malin och jag hem till mig där ett släktkalas för jossan väntade. Jag var lite cranky och det ber jag verkligen om ursäkt för, men vi åt god mat vilket fick mig på bättre humör. Dessutom kollade vi på melodifestivalen, jag och mormor agerade expertkommentatorer. Vid halv 1 stupade jag i säng och sov till kvarti tio dagen därpå.
På söndagen var jag på en sminkkurs hos Make Upstore. Jag var ganska nervös innan men jag slappnade av efter bara 1 minut. Tjejen som "gjorde mig" var hur gullig och trevlig som helst och jag kände mig verkligen lite som en prinsessa efterso jag fick bli så ompysslad. När hon pratade om produkterna återkom ofta meningen "du kommer bli beroende, jag lovar". Just då tyckte jag att det var lite fånigt men nu förstår jag verkligen vad hon menade. Deras produkter är underbara! Hon tvättade mitt ansikte med en lite serie som var hur skön som helst för huden och som dessutom luktade Vattenmelon, my favorite! Dit ska jag verkligen tillbaka! Efter kursen hade Lina konsert i Konserthuset som var 3 timmar lång, inklusive paus. Jag satt och nickade lite, vilket var väldigt pinsamt men det var kul och maffigt att få höra den sista låten : Time to say goodbye. Killen som sjöng var helt otrolig! Nog för att jag inte är ett stort operafan men han var grym. Efteråt fick vi skjuts hem av min snälla papi, kollade på Madagaskar och åt left overs från lördagen.

Men nu kom jag på! Det suger att jag inte fick åka till träningen, jag och sandy skulle utbyta lite gossip. Men det finns ju en dag imorgon också, can't wait!

2008-02-18 | 20:15:25 | | 0 Kommentarer

Fredagssnabbis

Den asjobbiga matchen mot Sorunda är nu över och vi gick ett bra öde till mötes, vi vann nämligen med 14-13. Jag var jättenervös innan, hade ont i magen och ville bara få den överstökad. Men slutet gott, allting gott! Jag är såå glad att vi vann för det betyder nämligen (även fast sorunda inte tror på oss ;) ) att vi har chans att få spela slutspel.

Efter matchen duschade jag snabbt som fan och skyndade mig till tåget för det var kalas hemma hos K som väntade! Jag hinner inte säga så mycket om den nu, förutom att den var GRYMT rolig!! Men hur brukar det annars vara när någon av mina favoriter fixar en gathering?

Nu ska jag duscha och förbereda mig för släktkalas efter att bara ha sovit 2 timmar inatt, vi får se hur glad jag kommer vara hela kvällen...

2008-02-16 | 15:23:25 | | 2 Kommentarer

Snabbis

Nu sitter jag i skolan och väntar på Kristian och Robin, vi ska nämligen vara duktiga och göra något på vår "ta-igen-dag" som är sista dagen på fördjupningsveckan. Vi ska jobba med vårt kuhi-arbete som ska vara klart att redovisas nästa vecka. Jag var duktig och gick upp halv 8 och tog bussen som gick kvart över 8. Jag tror det är där felet ligger med att jag nästan alltid missar bussen i vanliga fall: jag har för gott om tid på mig. Nu har jag bara 40 minuter på mig att göra mig helt klar och jag har gjort så varje dag den här veckan för att jag varit så jävla trött och inte missat bussen en ända gång! Jag fick iofs lite brådis till tåget i onsdags men det var för att jag hade två timmar på mig innan tåget gick, jag gick upp halv 8 och skulle ta tågt som gick halv 10. Fast idag har jag tagit med mig frukosten så jag slapp stressa med den. Te och macka, mums!

Ikväll är det match mot Sorunda (mer än så säger jag inte) och sen dirkt hem till K för kalas :) Matchen blir väl kanske så där beroende på hur det går, jag hoppas på det bästa, men hemma hos K kan jag förvänta mig skojigheter för hela slanten! Synd bara att jag kommer så sent, klockan 10. Menmen, kvällen är ju bara barnet!

2008-02-15 | 09:02:58 | | 2 Kommentarer

Kväll

Nu har jag varit duktig och gått til Nynäs Gård för att möta steve och sen göra sällskap till kulturskolan. Men DAMN vad svettig jag råkade bli när vi kom fram. Jag hade ju haft min tjockjacka på mig ute och det var varmt inne vill jag lova. Tur att jag hade träningskläder! Allt gick i alla fall bra och läraren tyckte att jag sjöng såå vackert. Jag hoppas att han menade det bara. Jag diskuterade det med Sandy på vägen hem, han hade ju inte behövt säga något alls om han inte tyckte det på riktigt eller?
Efter den träningen stack jag iväg till dagens höjdpunkt, nämligen handbollsträning med min darling som äntligen är tillbaka. Girltalk as always under uppvärmningen, me like! Och kvällens träning var faktiskt vettig, jag menar att vi gjorde bra saker. Kommer vår stand in-tränare att sköta sig nu framöver? Me hope so! Vi gjorde en övning som kanske kan hjälpa oss i kampen mot Sorunda på fredag. Mer säger jag inte...

Jag längtar till imorgon, stockholm med mina grabbar :) Och jag har dessutom fått värsta bra ideén till Alla hjärtans dag, tack snälla Annelie för ditt tips! Fast hon har egentligen inte tipsat, det är bara jag som ska härma :)

Off to a nice shower and bedtalk with Stevie!


2008-02-12 | 21:51:43 | | 2 Kommentarer

Me so happy ;)

YOU HAVE THE BUTT OF JESSICA ALBA
Your butt is nicely toned and looks good with athletic gear. Your butt looks great in tights and often gets guys thinking about you as a total package.


Ljuger dom nu eller? En quiz från facebook.. :)

2008-02-12 | 21:44:55 | | 1 Kommentarer

Fördjupningsvecka

Jag vet att jag inte borde gnälla, det hur kul som helst med fördjupningsvecka, men vafan.. VI GÖR JU INGENTING! Igår fick vi spela in klass 4 på Gröndal, det var iofs väldigt trevligt. Dom älskade oss och ville inte att vi skulle sticka iväg där efter lunch, so cute! Jag och Kristian fick den stora äran att få äta med dom i matsalen. Vi, två jättar om man ska jämföra, med ett gäng fyror. Efter lunchen stack vi tillbaka till skolan där K skulle få sjunga en låt som Rickard har med i sitt projekt. Det lät som alltid finfint och sen var Rickard tvu8ngen att åka till tandläkarn så jag tog med mig grabbsen hem och kikade på Skönheten och Odjuret efter en request från Robin. När dom sen åkte hem vid tre tog jag bussen hem till papi där det bjöds på en tidig brakmiddag bestående av råstekt potatis, kassler och stekt ägg, MUMS! Jag skulle närmligen på bortamatch i Enköping och han var så snäll som följde med och skjutsade både dit och hem. Tacka vet jag min pappa, vi kom hem på bara 1½ timme, hur skönt som helst! Fast då var ju klockan också kvart över 12.. Jag skyndade mig att duscha och borsta tänderna så jag äntligen skulle få lägga mig i min nybäddade (tack mami!) säng. Känslan var obeskrivlig och jag somnade på två röda.

Imorse var det dock inte lika kul, men jag är lite stolt över mig själv. Jag gick upp 20 i 8 och jag hann med bussen som gick kvart över 8 och den som känner mig vet att jag inte är någon snabb människa på morgonen, eller över huvud taget för den delen. Väl framme i skolan så skulle vi ha scmu hela dagen vilket var väldigt roligt men också välsigt segt eftersom vi bara körde låtar som jag inte är med på före lunch. Efter lunch fortsatte dom med My Sharona och sen blev det min tur att äntligen få sjunga Play that funky music. Men efter bara några minuter behövde vår lärare sticka för att han hade ett läkarbesök klockan 1. Vi körde till halv 2 sen var det nog och nu har jag precis kommit hem. Seg dag idag. Och imorgon ska vi få åka på ett studiebesök till Moderna musseét där vi även var i ettan vilket känns lite tråkigt. Vi musiker vill ju hellre få gå och se någon konsert eller något liknande. Men det ska ändå bli lite kul ändå eftersom man just nu har en utställning av Andy Warholl, vilket jag tycker är kul. Lite sovmorgon blir det också, vi ska ta halv tiotåget, och det är ju alltid skönt. Fast jag måste ta med en egen matsäck men jag kirrar en pastasallad på två sekunder ikväll.

Nu är det dags att äta lite mellanmål och sen gå up till Kulturskolan för att sjunga lite. CIAO!

2008-02-12 | 14:33:27 | | 0 Kommentarer

I'm to sexy

So HAPPY, HAPPY, HAPPY today! Hela dagen har gått smort förutom mitt lilla missöde när jag skulle skära tomat till salladen. Jag råkade nämligen slice av halva mitt vänstra pekfinger. Ingen bit i salladen dock. Jag gick skrattande till min kära mor som hänger tvätt och säger titta här. Efter en glimt på mitt bloddroppande finger skriker hon Ta bort, TA BORT! Och så svimmade hon nästan.. Hoppsan!
När jag kom hem till stevie efter middagen så var nästan det första jag gjorde var att köra upp fingret under näsan på honojm för att han skulle tycka lite synd om mig. Men kille som han är märker han ingenting.. Till slut kunde jag inte hålla mig så jag berättade om mitt lilla missöde. Han bara hummade...
Fast nu tog jag nog i liite grand, jag lyckades bara skära upp en fin lös bit av mitt översta hudlager men det ville faktiskt aldrig sluta blöda. Min lilla mami lyckades dock lägga ett förband när det blödde lite mindre. Julklappsknivar, vassa som rakblad, ska man nog akta sig för tror jag..

Idag har jag lyckats lura Kristian också! Han fyllde år igår och jag lyckades inte baka en kladdkakstårta som jag lovat så det blev ingen igår. Men idag hade jag lyckats göra en som stod i säkert förvar i kylskåpet i estetkorridoren. Sen när det var dags för lunch så drog jag min sorliga ursäkt och han fattade ingenting. När jag sen gick och hämtade den sken han som en sol! Den satt finfint i kistan...

Fläskvecka denna vecka: 2 semlor i tisdags, 1½ syltgrottor igår och 2 bitar kladdkakstårta idag. Och imorgon är det fredag vilket betyder chips och godis. Har jag tur så kanske jag inte kommer vara sugen?


2008-02-07 | 22:13:32 | | 0 Kommentarer

Lösningen på mina jobbproblem?

A teacher



You love when people listens to you? :/


 


2008-02-06 | 22:19:23 | | 0 Kommentarer

Plugga

Yes, nu är det dags igen. Jag vet inte ifall jag skrev något igår om att jag skulle hinna plugga innan jag gick och lade mig? Men som de flesta säkert gissar så blev det inget av med det, men nu ska det jävlar göras! Annars får man skäll av Monica och det vill jag inte..

Imorgon är det en tjockisdag man inte behöver ha dåligt samvete över nämligen fettisdag med semlor till tusen på schemat! Vi är ett gäng som tar med oss lunch till skolan imorgon så vi hinner köpa dessa underbara bakverk. Får se om jag har pengar bara, men jag får ju äta min mors urgoda korv stroganoff en dag till så jag blir nöjd ändå.

Fick äntligen veta vad jag fick på naturprovet idag också och som vanligt hade jag hoppats som en tok på MVG. Men även denna gång blev det ett VG+. Jag ska inte säga att jag inte fattar vad jag gör fel och att läraren är dum i huvudet för det kan ju hjälpa att plugga ordentligt till ett prov om man vill ha MVG. Jag säger som jag alltid säger, nästa gång...

Idag hade vi ett framtida handbollsproffs på besök på träningen, nämligen Sandys babybrother Semmy. Han var en jäkel på att kasta hårt alltså och lyckades även göra mål på våran målis Natta (svårt...). Nästa Kim Anderson kanske?

2008-02-04 | 20:53:35 | | 2 Kommentarer

GLAD!

Denna helg har varit en riktigt trevlig en kan jag då säga! I fredags var det bortamatch i Västerås vilket var liite mindre trevligt eftersom vi ledde HELA matchen med 2 bollar och sen förlorade med 2 bollar, 14-12.
Hur fan gick det till liksom?! Fast för att få skryta lite så gjorde moi 6 mål, alltså hälften ;)

Efter matchen var det myspys hos sandy där jag fick en chokladmask och lila te. Vi var båda väldigt trötta men hade ändå väldigt trevligt får jag då säga. Vi låg och pratade ända till klockan 3 på natten och på lördagen tog vi en vända till Haninge centrum för att torrbollen behövde näsdroppar. Vid 5 blev jag upplockad av en karavan bilar som skulle till ett kalas hemma hos min moster i Nacka, det var mormor, morbror och morbrors fru som körde. Kalaset var för min morbor, morbrors fru, moster och lilla kusin så det blev mycket tårta, god mat och godis.

Idag har jag varit på bio, Guldkompassen, på Rigoletto med mami, systrar och stevie, mucho mysigt! Jag var lite orolig att vi inte skulle få platser, det fanns 53 kvar när vi kom till biografen men det visade sig snabbt att jag hade fel. När vi väl kom in och satte oss så visade det sig att det var en minisalong med 63 stolar. Det var alltså ganska lugnt om man säger så :)
Efter bion betalade jag min Makeup store- kurs och sen begav vi oss hemåt, jag till steve och de andra hem. Väl hemma hos steve satt vi och surfade runt på lite olika saker sen satte vi på lite musik och mös till tusen. Steves mamma bjöd på god middag som vanligt och sen blev det fika hemma hos mig.

Den här helgen har varit perfekt med alla bästa ingredienserna. Sandra, Steve, kalas med all god mat, myspys och aktiviteter med min mami (det händer alldeles för sällan!). Det enda som fattades var väl min kära far. Men honom ska vi till nästa helg så jag får hålla ut. Dessutom är vi lediga från handbollen då, ingen match, så det ska bli skönt. En annan sak jag är otroligt glad över är att jag får låna min mosters mans två akustiska gitarrer. Jag råkade nämna att jag skulle vilja köpa en billig, akustisk gitarr för mina eventuella sommarjobbspengar och han snappade upp det på en gång och frågade om jag ville låna dom. Så nu har jag en fin vanlig och en fantastisk svart Ibanez som jag kan spela på när jag vill! Jag ska ta med den svarta till skolan på tisdag så jag kan få den stämd av Jimmie. Här ska det rockas!

Steve, du är älsklingarnas älskling! Du är mitt allt och jag blir så glad av dig


2008-02-03 | 20:58:03 | | 0 Kommentarer

Happy Happy

Yes, ni läste rätt. Inget mer gnäll från min sida! Inte på ett tag i alla fall..
Igår var nämligen min lärare så pass snäll att hon talade om att vi inte skulle ha några lektioner idag för att hon ska till doktorn. Sen fick jag reda på att vi inte skulle ha någon datakunskap heller så strax ska jag iväg till skolan till en pannkakslunch och min första och enda lektion, matte. Men det gör faktiskt ingenting, jag fattade igår på genomgången och om det inte blir så mycket svårare idag så ska jag nog kunna hänga med utan problem.

Gårdagseftermiddagen/kvällen blev en hit. Först middag på Rim Nam med Mickis, Mickan, Iza och Jenny. Jag vågade på mig en kyckling röd curry och jag kan säga att det blev starkt. Inte så att jag brände bort helt men nästan.. Jag kan inte fatta att de andra inte hörde hur jag satt och snörvlade hela tiden. Det enda jag ville göra nästan hela middagen var snyta mig i servetten men jag tänkte att man nog inte fick göra så, eller?
Själva dansen var väl okej, baletten 1000 gånger bättre än den moderna som vanligt. Fast Mickan hade några kloka ideér som faktiskt funkade. Jag fick lite dåligt samvete när vi sprang iväg när alla dansare tog emot sina applåder men vafan, man ville ju komma hem!
Det var såå mysigt och sjukt kul att pata old memories med Mic och Biggy! Mickan tyckte att vi nog hade varit lite taskiga i våra dar, hahha..
Men nu måste jag sticka, pannkakorna väntar!

2008-02-01 | 10:02:01 | | 0 Kommentarer