Snabbis

Nu sitter jag i skolan och väntar på Kristian och Robin, vi ska nämligen vara duktiga och göra något på vår "ta-igen-dag" som är sista dagen på fördjupningsveckan. Vi ska jobba med vårt kuhi-arbete som ska vara klart att redovisas nästa vecka. Jag var duktig och gick upp halv 8 och tog bussen som gick kvart över 8. Jag tror det är där felet ligger med att jag nästan alltid missar bussen i vanliga fall: jag har för gott om tid på mig. Nu har jag bara 40 minuter på mig att göra mig helt klar och jag har gjort så varje dag den här veckan för att jag varit så jävla trött och inte missat bussen en ända gång! Jag fick iofs lite brådis till tåget i onsdags men det var för att jag hade två timmar på mig innan tåget gick, jag gick upp halv 8 och skulle ta tågt som gick halv 10. Fast idag har jag tagit med mig frukosten så jag slapp stressa med den. Te och macka, mums!

Ikväll är det match mot Sorunda (mer än så säger jag inte) och sen dirkt hem till K för kalas :) Matchen blir väl kanske så där beroende på hur det går, jag hoppas på det bästa, men hemma hos K kan jag förvänta mig skojigheter för hela slanten! Synd bara att jag kommer så sent, klockan 10. Menmen, kvällen är ju bara barnet!

2008-02-15 | 09:02:58 | | 2 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» mickis

lycka till :) spöa elsa! :D

2008-02-15 // 21:05:14
» Amanda

Thanks! Det kan jag säga nu i efterhand eftersom vi vann :) Spöandet av Elsa skötte en annan tjej i mitt lag så jag slapp :p

2008-02-16 // 15:24:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback