2008

När jag sa farväl av S så hade jag istället för att säga "vi ses snart" kunnat sagt:
Vi ses nästa år!
Det är ju helt crazy! Jag vet, det är ju inte så att vi inte träffas på ett år, men vafan. När det gått 24 timmar från nu så är det år 2008. Jag tänker inte säga som miss Y att jag trodde att det skulle finnas flygande bilar och sånt vid det här laget :p
Men lite speciellt trodde jag ändå att det skulle vara.. Men jag är orolig att jag börjar bli för stor nu.. Speciellt för julen. Jag får inte in den där riktigt JULIGA känslan längre. Våra granar till exempel: dom luktar inte alls lika mycket barr som förut! Är det fel på granarna eller mig? Hoppas granarna.. Men jag tror att jag lyckades ganska bra i år i alla fall. En sak kan ju vara att vi slutar skolan så jäkla sent. Slutade vi inte vid typ den 15onde förut? Absolut senast den 18:e! Nu när man slutar 3 dagar innan jul så hinner man helt enkelt inte med. Dessutom så har jag inte speciellt mycket pengar att handla julklappar för, det kan också vara en grej. I år köpte jag julklappar för en femhundring jag sparat sen min födelsedag i juni. Det är jäkligt bra sparat om jag får säga det själv!
Och imorgon är det nyårsafton och jag ska vara hos mormor och morfar igen, vilket är mysigt. Men nästa år, då ska jag UT! Fast kanske inte, jag vågar nog inte stå upp emot mormor. Hon kan vara svår att tas med ibland :)

Vår avslutning med laget blev väldigt lyckad, fast kanske med några små undantag. Till middag fick vi tacos, så jag blev överlycklig! För det första så var jag väldigt hungrig eftersom jag inte hade ätit något sen frukost kl 10 & för det andra så är det så himla gott. Efter tacosen så satt vi bara och jäste lite i soffan med våra svullna magar. Miss S fotade lite med sin systemkamera. Sen var det dags, det alla hade väntat på: SINGSTAR!
Jag hade aldrig sjungit det förut, vilket alla tyckte var fy skam! Men det var jäkligt roligt må jag säga. Sandra och jag stack från Mucklish vid halv 10 eftersom vi skulle hem till Sannis. Det enda dåliga med kalaset var att våra tränare hade tydligen tänkt supa sig fulla. Dom drack öl, på öl, på öl, på öl och jag kan säga att de blev lite runda om fötterna. Mucklish man Lasse hängde på så bra han kunde men låt mig säga så här. Han tål inte riktigt lika mycket..

Övernattningen hos Sannis var myspysig. Vi blev bjudna på citronkaka och jos och vi hade själva med oss lussebullar från miss S. Vi kikade lite på sjätte sinnet och pratade. Btw så har jag hittat min själsfrände, det är nämligen så att lilla Sannis är lika rädd som jag för läskiga filmer, om inte räddare! Halleluja, jag är inte ensam :)
Jag och S blev erbjudna sängen medan Sannis sov på golvet. På lördagen åkte vi in till stan för att se vad reorna hade att erbjuda. Jag blev lite besviken faktiskt, HM t.ex hade praktiskt taget ingenting på rean. Fast vi var kanske ute lite sent också.. S & Sannis hittade i alla fall en varsin Tom&Jerry tröja på Zara, alltid något. Jag åkte hem sen på kvällen och på tåget träffade jag Elin och Linda. Elin hade äntligen hittat sin nyårsklänning!

Idag har jag bara tagit det lugnt. Jag, papi & syrrorna har hjälpts åt att förbereda middag till famor och farfar som skulle komma. Det blev en riktig sommarmeny: grillad kyckling med klyftpotatis, tzatziki och sallad och sen till efterrätt vit&mörk chokladmousse med maräng, jordgubbar och rivet limeskal. Hur gott som helst!

Nu ska jag sova så att jag orkar vara uppe imorgon! Lite längtar jag nog allt i alla fall :)
Godnatt!


2007-12-31 | 01:38:30 | | 1 Kommentarer

Gott samvete?

Igår somnade jag med Peter Jöbacks vackra toner från nya skivan i öronen.
Idag vaknade jag av att jag nästan kvävdes av hörsnäcksladdarna.. Men låt mig säga att det var det värt!

Jag har varit lite duktig idag! Jag gick faktiskt upp till centrum med mamma och syrran.. Dags att gå av mig lite grann så jag med gott samvete kan fika lite till senare på kvällen. Kruxet var att fi stötte på min mormor och morfar på vägen hem så vi fick åka bil med dom hem istället för att gå= mindre bra.. Resten av dagen har varit värsta jäsardagen med godis och film/tv i soffan men såna dagar ska man ha på loven.

Imorgon är det försenad julavslutning hemma hos Mucklan med middag som start och sen kan vad som helst hända! Efteråt ska jag i alla fall med hem till Sanna för att sova över med henne och Sandra = MYSPYS!

Miss you baby..

Back to the television! ;)


2007-12-27 | 22:39:17 | | 0 Kommentarer

Annandag jul

Och så var den slut, eller i alla fall nästan. Julen. Tänk allt man fixar och trixar med för tre ynka dagar om året..
Men så är det ju förstås JÄKLIGT roligt!

Julafton var härligt men tog som vanligt slut alldeles för fort. Det var kul att få umgås med släkten igen, det händer inte så ofta. För att inte tala om julmaten! Det är något speciellt med den som gör den lika god varje år även fast man äter samma gamla saker jämt. Det är nog för att man bara äter dom en gång om året (nästan) så man hinner väl längta. Min lillasyster L var "tomte". Alla små barn kände igen henne förutom den minsta som satt i mitt knä bredvid tomten. Men hon tog emot sitt paket själv och vinkade hejdå, modigt! Jag fick många, fina klappar. Men så blir det ju också en del eftersom vi var 16 stycken sammanlagt, vilket är några stycken. Min mormor är så härlig när det gäller julklappar.. Hon öppnar alltid sina sist för hon vill se allas miner när dom öppnar något som hon har gett. Hon älskar allt som har med julen att göra, men främst att vi alla får vara tillsammans. Äkta julglädje!

Vi sov över hos mormor och morfar och på juldagen gjorde vi inte så mycket. Vi käkade frukost vid 11 och kollade på Pirates 3 som vi fått i julklapp.. Sen spelade vi lite spel, tog det lugnt och käkade lite rester från gårdagen. Mina små killkusiner hade fått ett Wii som vi spelade typ hela kvällen. Det är så jäkla roligt! Fast man fick akta granen som stod bakom så man inte hade ner några kulor..

Idag har det varit "lill-jul" med pappas sista av släkten hemma hos farmor och farfar i Tullinge. Där blev vi också några stycken men papi har bara ett syskon så inte lika många som hos mormor.. Samma sak här: vi umgicks, åt mat (FUSK! rostbiff & potatisgratäng) och öppnade julklappar. Farmor & farfar har precis kommit hem från Thailand så det var en massa fina smycken och annat småplock därifrån som man fick. Pappa gillade sina julklappar han fick av oss! Han fick två små tomtar (han har inga att pryda sitt hem med), två ansiktsmasker och en ask After Eight (han stressar JÄMT! Skön avslappning). Maskerna kanske var att ta i men han gillade dom ändå. Mitt rim till var bäst!
När du det lugnt ska ta, kan dessa vara bra att ha.
Kleta ut i ansiktet och du blir som ny, resultatet bli fin & fräsh hy.
Lite tjejigt tycker du nog ja, men lite feminim ska alla killar va.

Okej, kanske inte jättebra men va fan! Som tomtemor på julton sa:
Det är tanken som räknas! ;)

2007-12-26 | 23:43:10 | | 0 Kommentarer

AS

image2

Inte världens mest uppdaterade kanske, men fin! Share the love

2007-12-23 | 20:02:10 | | 0 Kommentarer

Dan före dopparedan!

Idag har jag varit i centrum och gjort lite sista minuten julklappsshopping till min papi, som btw är den klurigaste att köpa till. Han är som S, VÄLDIGT bestämd på vad man vill ha och vad som är skit. Det är dom man är räddast för när de sliter av papperet från den (förhoppningsvis!) fina klappen. Fast pappa ska jag ju inte fira jul med förrän den 26:e så det finns alltid fler grejer man kan köpa fram tills dess..
Var det någon som sa stressigt?

Vi har tagit upp alla våra miljoner tomtar nu också och tagit in & klätt granen. Den blev fin som vanligt! Vi är ena riktiga hejjare på att klä granar. Det är kanske det jag ska jobba som på julloven? Granklädare..
Jag har också slagit in alla julklappar jag har köpt. Det blev faktiskt några stycken innan 500-lappen tog slut..
Jag har köpt till pappa, mamma, syrrorna, S och tjejS och jag är faktiskt nöjd med alla. Jag får bara hoppas att dom som jag ger till blir lika nöjda :)

Idag har jag varit såå klumsig, jag vet inte vad jag har gjort! Först hade jag av (!) våran enda hela toppspira till granen. Vi fick ta våran reserv, en som är trasig på baksidan som min pappa tryckte in sin tumme i för en herrans massa år sen.. Har jag ärvt hans "ha-sönder-toppspiran"gen kanske?
Sen under julklappsinslagningen så skulle jag klippa i en pappersrulle och saxen gick sönder! Hur kan en sax gå sönder?! J drog genast åt sig den andra lilla saxen och sa att den jag haft sönder var min och att jag inte får låna hennes.. Faktiskt fullt förståerligt, trots allt.

Nu har S varit på fri fot i Singapore och Australien i 6 dagar.. JÄVLAR vad tiden går fort!! Det känns som att det var igår han åkte.. Jag har inte börjat sakna honom så mycket än, men mina spaningar efter ett svar på mitt mejl jag skrev igår stup i kvarten kanske säger något annat. Jag vill väl veta hur han har det.. Stackarn somär livrädd för småkryp och ormar ska bo precis bredvid en stor djungel några nätter. Och i Australien så är ju inte småkrypen så små, så kan ni tänka er pojkens reaktion när han stöter på en spindel? Jag skulle inte vilja vara där..

Imorgon är det julafton! Frågan nu är bara hur vi ska få ner alla påsar med julklappar.. Vi får ta vagnen..

2007-12-23 | 19:55:16 | | 3 Kommentarer

Julmarknad

Idag är det två dagar kvar till jul, imorgon är det dagen före dopparedagen, WOHO!

Och nu är det gjort, dator fixad hemma hos mami. Äntligen! Och jag kan sitta inne hur mycket jag vill, vi har nämligen bredband. Så till skillnad från J och R så kan jag säga att jag inte kommer ha ett piss till liv! Datorn kommer att bli mitt allt tills S kommer hem.. Sorry..

Idag har jag varit inne på julmarknad med papa och syrrorna på Skansen och jag måste säga att även fast det var skitkallt så frös jag inte alltför mycket. Jag är nämligen klä-mig-varmt expert! jag har alltid, i alla fall så länge jag kan minnas, alltid frusit som en gris. Jag är känd som isbiten i min familj, så genom många år av träning så har jag blivit lite expert på att klä mig varmt. Men det var mysigt i stockholm, med alla lampor och så. Vi storsade genom Gamla stan också, så önskar jag att hela stockholm kunde se ut för det är så mysigt att jag nästan dör!
Jag fick brända mandlar idag också, mums!

Sen måste jag passa på att tacka Y och alla hennes girls för en jättetrevlig kväll när vi firade R&F. Även fast jag gick ganska tidigt så hann jag ha en massa kul! Och jag måste säga att flickornas min när de anlände till lokalen var värt väldigt mycket.. Gråtkalas! THANKS, det gjorde ni bra!

God jul allesamman! Hoppas att ni får allt ni önskar er :)


2007-12-22 | 20:16:06 | | 0 Kommentarer

Måndag

Mickes partej var roligt, i alla fall i vissa stunder typ på promenad genom Huddinges utkanter klockan 4 på morgonen eller alla 1000tals toabesök :)
Synd att det blev lite kaos där på slutet men det var ganska skönt att åka hem ändå. Jag, carro och hittade ändå från micke till huddinge station och tog halv 7 tåget hem på morgonen. Jag är överlycklig att vi hittade även fast jag har en liten aning om att vi inte tog den vägen sandra beskrev.. Menmen, jag kom hem till slut, ungefär kring halv 9 då jag stupade i säng occh sov 2 timmar innan det var dags att vara fin luciakandidat i centrum. Ni skulle ha blivit stolta över min (lätt fnissiga) presentation!
"Om du fick säga en sak som verkligen betyder jul för dig, vad skulle det vara?"
"Peter Jöbacks julskiva! Utan tvekan". :)
Dessutom, bara så alla vet, så är jag tydligen född i centrumfontänen..

Sen slappade jag under resten av dagen, fikade lite på kvällen och pratade med steve i telen.

Idag har jag haft prov i ljudteknik occh ska nu få reda på vad jag fick på naturprovet, SPÄNNANDE!
Ikväll är det träning också! Då ska sandra övertalas att sluta ha dåligt samvete för lördagskvällen, jag hade faktiskt KUL! :) Spana in (snygga) resultaten i sandrasolander.blogg.se  ;)

Storken, I love you!


2007-12-03 | 14:59:16 | | 1 Kommentarer

Partyparty!

 Ännu ett Dexteravsnitt som lämnar mig helt förtvivlad.. Vad är det för fel på den serien?! Den är fortfarande GRYM men jag gillar verkligen inte att den snyggaste personen i hela serien är the bad guy. Varför kan det inte vara en ful kille som i alla andra? Han är så HIMLA snygg så jag blir alldeles knäsvag nästan. Jag vet att han är gammal men det där korta, lockiga håret, vackra ögonen, snygga kroppen.. Och det bästa: hans mun. Stor och härlig att man bara vill nafsa litegrann! Men vänta.. Låter inte det här som en annan snygging jag känner..?

Nu är det snart bara en vecka kvar tills vi får reda på vem som blir Nynähamns Lucia.. Jag börjar bli lite nervös nu. Jag vill ju verkligen bli men det är så himla svårt att säga så här i förväg! Fast jag har satt ut mina små röstinsamlare, så några röster får jag i alla fall..

Imorgon är det party hemma hos Sandras pojkvän som fyller 18 år! Vi ska vara hemma hos hans mormor i Huddinge med hans släkt, hans vänner och några utav Sandras vänner. Jag vet inte alls vad jag ska sätta på mig, men röda läppar vill jag ha. Är det galej så är det och då slår man på stort!
Lite roligt ska det i alla fall bli, men mest läskigt..

Nu gäller det! Silkeshandskarna är på..


2007-12-01 | 01:27:49 | | 0 Kommentarer