Dan före dopparedan!

Idag har jag varit i centrum och gjort lite sista minuten julklappsshopping till min papi, som btw är den klurigaste att köpa till. Han är som S, VÄLDIGT bestämd på vad man vill ha och vad som är skit. Det är dom man är räddast för när de sliter av papperet från den (förhoppningsvis!) fina klappen. Fast pappa ska jag ju inte fira jul med förrän den 26:e så det finns alltid fler grejer man kan köpa fram tills dess..
Var det någon som sa stressigt?

Vi har tagit upp alla våra miljoner tomtar nu också och tagit in & klätt granen. Den blev fin som vanligt! Vi är ena riktiga hejjare på att klä granar. Det är kanske det jag ska jobba som på julloven? Granklädare..
Jag har också slagit in alla julklappar jag har köpt. Det blev faktiskt några stycken innan 500-lappen tog slut..
Jag har köpt till pappa, mamma, syrrorna, S och tjejS och jag är faktiskt nöjd med alla. Jag får bara hoppas att dom som jag ger till blir lika nöjda :)

Idag har jag varit såå klumsig, jag vet inte vad jag har gjort! Först hade jag av (!) våran enda hela toppspira till granen. Vi fick ta våran reserv, en som är trasig på baksidan som min pappa tryckte in sin tumme i för en herrans massa år sen.. Har jag ärvt hans "ha-sönder-toppspiran"gen kanske?
Sen under julklappsinslagningen så skulle jag klippa i en pappersrulle och saxen gick sönder! Hur kan en sax gå sönder?! J drog genast åt sig den andra lilla saxen och sa att den jag haft sönder var min och att jag inte får låna hennes.. Faktiskt fullt förståerligt, trots allt.

Nu har S varit på fri fot i Singapore och Australien i 6 dagar.. JÄVLAR vad tiden går fort!! Det känns som att det var igår han åkte.. Jag har inte börjat sakna honom så mycket än, men mina spaningar efter ett svar på mitt mejl jag skrev igår stup i kvarten kanske säger något annat. Jag vill väl veta hur han har det.. Stackarn somär livrädd för småkryp och ormar ska bo precis bredvid en stor djungel några nätter. Och i Australien så är ju inte småkrypen så små, så kan ni tänka er pojkens reaktion när han stöter på en spindel? Jag skulle inte vilja vara där..

Imorgon är det julafton! Frågan nu är bara hur vi ska få ner alla påsar med julklappar.. Vi får ta vagnen..

2007-12-23 | 19:55:16 | | 3 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» mickis

hahahah jaaa steve i austalien bland jättespindlar och ormar kan ju inte vara någon höjdare! han är ju snudd på rädd för nyckelpigor ;D
hoppas han har det bra och god jul på dig hjärtat!

2007-12-23 // 21:07:45
» Amanda

Haha, jamen i alla fall nästan. Han gillar ju inte flugor :p
Tack detsamma och gott nytt år! :D

2007-12-26 // 23:46:08
» steve

haha men visst att jag är rädd för flugor! Överdriv bara!

2008-01-14 // 11:00:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback