Annandag jul

Och så var den slut, eller i alla fall nästan. Julen. Tänk allt man fixar och trixar med för tre ynka dagar om året..
Men så är det ju förstås JÄKLIGT roligt!

Julafton var härligt men tog som vanligt slut alldeles för fort. Det var kul att få umgås med släkten igen, det händer inte så ofta. För att inte tala om julmaten! Det är något speciellt med den som gör den lika god varje år även fast man äter samma gamla saker jämt. Det är nog för att man bara äter dom en gång om året (nästan) så man hinner väl längta. Min lillasyster L var "tomte". Alla små barn kände igen henne förutom den minsta som satt i mitt knä bredvid tomten. Men hon tog emot sitt paket själv och vinkade hejdå, modigt! Jag fick många, fina klappar. Men så blir det ju också en del eftersom vi var 16 stycken sammanlagt, vilket är några stycken. Min mormor är så härlig när det gäller julklappar.. Hon öppnar alltid sina sist för hon vill se allas miner när dom öppnar något som hon har gett. Hon älskar allt som har med julen att göra, men främst att vi alla får vara tillsammans. Äkta julglädje!

Vi sov över hos mormor och morfar och på juldagen gjorde vi inte så mycket. Vi käkade frukost vid 11 och kollade på Pirates 3 som vi fått i julklapp.. Sen spelade vi lite spel, tog det lugnt och käkade lite rester från gårdagen. Mina små killkusiner hade fått ett Wii som vi spelade typ hela kvällen. Det är så jäkla roligt! Fast man fick akta granen som stod bakom så man inte hade ner några kulor..

Idag har det varit "lill-jul" med pappas sista av släkten hemma hos farmor och farfar i Tullinge. Där blev vi också några stycken men papi har bara ett syskon så inte lika många som hos mormor.. Samma sak här: vi umgicks, åt mat (FUSK! rostbiff & potatisgratäng) och öppnade julklappar. Farmor & farfar har precis kommit hem från Thailand så det var en massa fina smycken och annat småplock därifrån som man fick. Pappa gillade sina julklappar han fick av oss! Han fick två små tomtar (han har inga att pryda sitt hem med), två ansiktsmasker och en ask After Eight (han stressar JÄMT! Skön avslappning). Maskerna kanske var att ta i men han gillade dom ändå. Mitt rim till var bäst!
När du det lugnt ska ta, kan dessa vara bra att ha.
Kleta ut i ansiktet och du blir som ny, resultatet bli fin & fräsh hy.
Lite tjejigt tycker du nog ja, men lite feminim ska alla killar va.

Okej, kanske inte jättebra men va fan! Som tomtemor på julton sa:
Det är tanken som räknas! ;)

2007-12-26 | 23:43:10 | | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback