Fångarna på Musikhögskolan

Fångarna på Musikhögskolan var riktigt trevligt och laget jag var med i kämpade tappert med bra resultat. Så bra att vi faktiskt kammade hem storvinsten, en påse Werthers Original, som numera får bo i mitt skåp tills någon bestämmer sig för att äta upp dom. Jag ville inte ha alla och även fast jag bjöd laget runt så tog dom inte slut. Gott att ha till fikakoppen kaffe eller te efter maten...

Imorgon ska jag få ha min första lektion, woop woop! Bruksinstrument, bas, mellan klockan nio och tolv. Sen blir det matlåda, bulgur och chilipastasås med bacon och champinjoner, och något sätt att fördriva tiden på innan det är samling vid bolaget för inhandling av förfestdricka följt av stadsvandring. Äntligen kommer jag att kunna sluta irra runt och faktiskt få lite koll på stan, det gillar jag. Har redan hört mig för hur det ser ut på second handfronten och det ser väldigt lovande ut. På kvällen blir det förfest ute i det fria och sen utgång på Strömpis, ett uteställe. Shake it!

Nu dags för dusch och sen ska jag sussa sött, uppgång tidigt imorgon. Natt!

2011-08-30 | 22:33:33 | Dagliga | 4 Kommentarer

Gnällbältet

Kära läsare!

Jag har flyttat till Örebro, jag kom in och nu är jag här. Förra veckan var jag här och irrade runt tillsammans med de andra nya ettorna under onsdagen och torsdagen. Hem till huvudstaden för att fira pappas och Karins FANTASTISKA bröllop och så tillbaka igen igår. Jag har flyttat in och installerat mig hos min hyresvärd Carina och jag har lärt mig att hitta till Willys och bussen. Nästa steg blir stan som ligger ca tjugofem minuters promenad bort men det blir en annan dag.

Idag står det Fångarna på musikhögskolan på schemat, samling klockan sex så jag ska ta och laga ihop en middag och byta till lite tåligare kläder innan jag ska fara. Wish me luck!


2011-08-30 | 15:34:25 | Dagliga | 0 Kommentarer

Rödören

Nu har jag suttit och lyssnat på gehörsövningar, rymtövningar och ackord tills jag har fått alldeles ont i örena av mina lurviga, tigerlurar. Ett tecken på att det är lite för länge. Dessutom är det Kvantum som bjuder på jobb redan vid klockan sex så nu är det även hög tid för sängen. Jag känner inte att jag är bättre på gehör idag än igår men på något vis känns det bättre i själen och sinnet. Håll tummarna för fanken!

2011-08-12 | 23:38:53 | Dagliga | 0 Kommentarer

B'day

Tjenamoss grabber!

Det rullar på som vanligt i Nynäshamn. I söndags fick Sandra och Hampus följa med mig, John och Felix på vår traditionsresa till Söderköping, Smultronstället. Glass i stora lass, onda magar, stark thai i Norrköping, onda magar och en smått ond rumpa på vägen hem i bilen. Men en åh så trevlig resa! Mer sånt tycker jag fast å andra sidan vill jag ju alltid ha mer puma i mitt liv.

Ännu ett val, en liten vägkorsning har dykt upp. Att man aldrig bara kan få ta det lugnt? Örebro musikhögskola ger oss som kuggade teorin under sökningarna en andra chans och om man klarar det en plats på deras skola. Två-ämneslärare blir det för mig då jag inte sjöng för dom under sökningarna i våras. Jag har ringt och pratat med dom och jag får göra ett sångprov för dom nästa vår och då eventuellt hoppa över och börja den utbildningen som jag vill gå fast i tvåan istället. Umeå? Örebro? What to do, what to do?

2011-08-09 | 21:22:52 | Dagliga | 0 Kommentarer