Fångarna på Musikhögskolan

Fångarna på Musikhögskolan var riktigt trevligt och laget jag var med i kämpade tappert med bra resultat. Så bra att vi faktiskt kammade hem storvinsten, en påse Werthers Original, som numera får bo i mitt skåp tills någon bestämmer sig för att äta upp dom. Jag ville inte ha alla och även fast jag bjöd laget runt så tog dom inte slut. Gott att ha till fikakoppen kaffe eller te efter maten...

Imorgon ska jag få ha min första lektion, woop woop! Bruksinstrument, bas, mellan klockan nio och tolv. Sen blir det matlåda, bulgur och chilipastasås med bacon och champinjoner, och något sätt att fördriva tiden på innan det är samling vid bolaget för inhandling av förfestdricka följt av stadsvandring. Äntligen kommer jag att kunna sluta irra runt och faktiskt få lite koll på stan, det gillar jag. Har redan hört mig för hur det ser ut på second handfronten och det ser väldigt lovande ut. På kvällen blir det förfest ute i det fria och sen utgång på Strömpis, ett uteställe. Shake it!

Nu dags för dusch och sen ska jag sussa sött, uppgång tidigt imorgon. Natt!

2011-08-30 | 22:33:33 | Dagliga | 4 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» Johanna

Trevligt! :)

Var i Örebro bor du?

2011-08-31 // 12:27:23
» amanda

Oxhagen heter det :p långt åt helt fel håll om man utgår från universitetet... Genom stan och åt andra hållet liksom :)

2011-09-01 // 20:44:19
» Johanna

Åh, drygigt... Jag har bott i Brickebacken! Och där bor min bror nu :)

puss!

2011-09-01 // 23:13:30
» Amanda

Åh, det vet jag ju faktiskt vars det ligger :) fick sova hos en fadder där när jag inte hade fått något boende än. Kommer du och hälsar på? ;)

2011-09-04 // 13:11:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback