Trött i ögat.

Min rumpa är nerslängd i soffan, datorn är i knät och Ted Gärdestad sjunger så fint för mig från LP-spelaren. Mina ögon blir grusigare och grusigare för varje sekund som går. Tyvärr måste jag vänta på en maskin tvätt. Jag slängde bara in den utan att tänka mig riktigt för och när den väl var på så upptäckte jag vad klockan skulle vara när den är klar. Halv elva bara men ändååååååååå! Jag är trött nu. Tänk att få krypa ner mellan lakanen, ge ifrån sig sömnsucken, spänna kroppen en sista gång bara för att sjunka ner i madrassen riktigt ordentligt. Mmm...
 
Anyways. Idag har jag kikat på Rytmus lokaler här i stan. Mindes för en sekund när jag själv sökte till Rytmus i Stockholm och den dealen som jag och Steve hade. Kommer båda in så går vi, kommer bara en in går ingen. Vad tokiga vi var! Det slutade med att han kom in och nu är han i Boston, på Berkley. Och jag i Öret. Eheh. Här i stan så ligger Rytmus i gamla kaserner från militären och musikundervisningen bedrivs i källaren. Dock har dom piffat till det och gjort det mysigt och trevligt för eleverna så det verkade inte gå någon nöd på någon. Jag tyckte att det kändes trevligt i alla fall. Efter vårt besök, det var nämligen jag och mina klasskamrater D och E, promenerade vi ner på stan i solen och styrde kosan mot Myrorna. De andra två hade ingen Myrorna-inspiration idag så det var klara ganska snabbt men jag var på hugget och kikade igenom ordentligt. Kom ut med ännu ett Kockumfat (tjoho!), två riktigt fina koppar jag ska surpla kaffe ur i skolan och en Ted-LP till min samling. Den som jag lyssnar på ikväll.
 
Tog bussen hem och lagade mat, fastnade i soffan framför skidorna och ville aldrig ta mig i kragen och gå till skolan. Jag kom iväg till slut och det var ju ändå trevligt för väl framme stötte jag direkt på Joel och Philip.
 
Nu ska jag föbereda mig för sängen så jag kan krypa ner så fort jag är klar med tvätthängningen. Gonatt katt!

2013-02-27 | 22:08:14 | Dagliga | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback