Toalettdykare.

Igårkväll avslutade jag dagen med ett "låt kreativiteten flöda". Och det har vi gjort idag, vi estkommare (alltså de som går fördjupning estetisk kommunikation). Jag är alldeles slut efter dagen, så igång och tänkande har jag varit. Och mina klasskompisar såklart!
 
Dagen började med skapande och vi fortsatte arbetet med olika kreativa metoder, denna gång tema och slumpen. Vi fick tema luft och klang samt ett bestämt rum att arbeta i, nämligen en toalett. Jag och två klasskompisar smet alltså in på en handikapptoa på skolan (för att komma åt den lite större ytan) och så gjorde vi en föreställning innehållande luft och klang, och även vår slump som var en fras som handlade om djurägare. Detta mynnade ut i en föreställning, sammanlagt var vi åtta personer inne på toaletten samtidigt, som handlade om en hund som blir galen av att bara vara hemma och ha Ekonyheterna som enda sällskap. Komplett med toaspol, stomp, skrik och hela köret. Skitkul!
 
Dagen följer i skapandets verkstad och det är därför vi är lagom sega när vi glider in på sista lektionen för dagen, Arrangering och Komposition, vid tio i fem. Lite Zumba på det och jag var supervärd att få slappa i soffan framför fotbollen. Nu ska jag strax hoppa i säng och peppa inför morgondagens rolighet, nämligen loppis. På skolan. Jag har packat ihop lite kläder i en kasse som jag inte har använt på ett rejält tag som jag har tänkt försöka kränga. Har till och med införskaffat Swish så det ska vara smidigt att betala på plats. Målet är att inte göra av med mer än jag tjänar men det kan bli svårt. Särskilt då det ryktas att damerna i Klubbmästeriet, vi som anordnar alltså, kommer att glida in med alldeles för tjusiga saker. H har uttryckligen sagt att hon tar med en klänning som jag borde köpa. Vem tackar ner till en second hand- och loppisexpert som henne? Inte jag!
 
Tack kära onsdag för en bra dag. Nu peppar vi torsdag!

2013-02-06 | 23:18:06 | Dagliga | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback