At least we dig eachother.

Seminarium - check! Och så infinner sig den sköna känslan, känslan av att ha gjort klart något. Det händer inte ofta när man håller på med musik så jag ska passa på att njuta den här terminen då man faktiskt kan slutföra saker och ting. Och längta till när vi har skrivit vår tenta den tolfte december. Ojojoj. Det kommer att vara känsla!
 
Under var det ju som sagt fika. Jag hjälpte till att slänga ihop kaffe, tevatten och duka upp allt gott på ett bord och glömde därmed bort min matlåda uppe i kylen i pentryt. Illa att fika när man är hungrig, då försvinner det ner en massa gott i magen och rätt vad det är så är man svullen som en ballong. Och så äter man sin lunchlåda på det. Lite sådär... Men det rådde vi bot på med lite Zumba såhär på kvällskvisten och nu sitter jag med lite middag i magen och en houngsmask i ansiktet. Torr som fnöske börjar jag bli och vill inte smörja mig med ansiktskräm som inte är det bästa faktiskt. Emma tipsade om houng så det provar jag nu. Kleta på, låt det sitta ett tag och sen bara att torka bort med vatten. Voilia! Peppar, peppar så funkar det på mig utan att jag blir raka motsatsen, fet och flottig. Strax ska jag vidare hem till Matilda (som har Ruifritt, hehe.) för glögg- och filmmys tillsammans med henne och Emma. Glögg spetsad med lite rom, pepparkakor och digestive med hummus. Mums i magen! Lugnt och lagom peppigt inför imorgon då det blir heldag i Immanuelskyrkan inför julkonserten. Först ska vi truddelutta lite utanför kyrkan, sen flyttar vi in till den lilla julmarknaden som är inne i cafét och sen blir det rep för hela slanten. Det kommer att svänga så det svartnar, kåporna ska gunga som aldrig förr. Och så blir det extra roligt i år nu när Matilda är med tycker jag. Har ni vägarna förbi Öret, kom förbi vid sju vet jag!
 
Dags att torka av kletet i ansiktet tror jag. Sen ska jag mysa ner mig i mina täckbyxor och tjocka halsduk och promenera bort till Matilda. Det är ganska kallt så snön ligger kvar, yr lite i luften. Det ger en go och varm känsla i magen. Trevlig kväll till er!

2012-11-30 | 19:29:04 | Dagliga | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback