Andra sidan

Med i vår repertoar i Spelar för livet finns det en låt som heter Andra sidan med en liknande tappning som Sofia Karlsson framför. Det är en riktigt fin tröstelåt. Texten börjar med frasen Du kommer aldrig mer tillbaka. Man kan gråta ögonen ur sig, jag får hålla mig varje konsert då Sandra sjunger den. Dock är resten av låten och texten fantastisk.
 
När du går där på saliga ängar för dom är saliga det vill jag tro. Kan du höra mig då när jag sjunger, där du vilar i sorglöst bo? Om jag var en fågel skulle jag flyga högt över taken. Lämna marken, lämna träden och ge mig själv åt vindarna. Ja, om jag var en fågel skulle jag flyga längs dina stränder. Var jag vågen i din bränning, var jag fågeln i ditt bröst. Där på andra sidan dit jag inte kan gå.
 
Till middagen har jag kikat på ett program från Svt, Annas eviga, där temat är döden. En utav gästerna har cancer i magen, en sjukdom som dom inte längre kan göra något åt. Han berättar i programmet vad han tror kommer att hända efter döden, han berättar om bilder som han har sett i sina drömmar. Och det som han berättar vill jag tro på. Jag vill verkligen det. Så jag tänker på vår fina misse som busar runt på saliga ängar med solen i pälsen. Och jag hoppas att han hör mig när jag säger att jag saknar honom så att det gör ont i hjärtat.

2012-11-19 | 21:10:23 | Dagliga | 2 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» Johanna

<3

2012-11-20 // 14:25:41
» Anonym

Hej fina Amanda!
Bara måste säga att jag håller med om Andra sidan, sjukt fin låt! Sjöng den a capella på en begravning för lite mer än en månad sen :) Hoppas allt är bra!
Neeesgnugg! ;)

2012-11-21 // 23:05:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback