GLAD, GLADARE, AMANDA

Idag har jag vaknat upp med ett sånt fantastiskt glatt humör att det är löjligt. Glad och sprallig var det någon på Mellansel som använde som beskrivning på mig, oftast håller jag inte med men idag lever jag verkligen upp till dessa ord. Gårdagskvällen blev en riktig fin, go och himla bra. Jag skrattar bara jag tänker på det. Middagen bestående av sparrissoppa, urgött veganbröd och sallad blev rackarns trevlig med fina sambosar som sällskap. Vi drog oss en shot med sötsprit importerad från Kina precis samtidigt som resten av gänget vällde in genom dörren. Vi satt ihopklämda i vårt vardagsrum allihopa, lyssnade på musik och småsippade, sen blev det bussen in till stan och Strömpis. Alla förutom tröttmössan Simon följde med, hur bra är inte det? Och som vanligt så dansade vi tills svetten rann och stället stängde vid två. Väl hemma tog jag, Emma och Gustav för oss av brödet och salladen som blev kvar från middagen och sen kunde en trött men rackarns glad Amanda njuta av sin skönhetssömn.


Idag är det inte mycket som står på schemat, mest ta det lugnt och mysa. Och vara glad. Flyga fram. Känslan kommer från långt nere i magen och det känns så galet bra. Jag är så tacksam över att jag valde att flytta in i det här huset, att jag har en mamma och pappa som hjälper till med att packa och flytta grejer så jag kan göra det till mitt, att jag går i en helt fantastiskt fin klass i Örebro och att jag hela tiden får lära känna nya, goa människor, att jag börjar peppa på skolan igen, att jag har hamnat i en sån perfekt blandning av människor som jag får äran att bo tillsammans med, att ha massa göttigt hushäng med, att jag känner mig bra, att allt känns lätt och fint, att jag har lika fina vänner som tyvärr är långt bort men som får mig att må så himla bra med sin pepp och sina fina ord. Jag ska verkligen ta tillvara på den här dagen och njuta av att må såhär skitbra. Så grymt tacksam! Och om det betyder något, karln däruppe, läser du det här?

2012-01-22 | 13:27:30 | Dagliga | 1 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» IronLord

Japp. Jag hör dig, min böna. Jag skulle vara tacksam om du tog dina långa ben till Mellansel också och var glad och sprallig.



Ta vara på dig. Må glädjen vara med dig.

Frid. (= Nesgnugg)

2012-01-23 // 23:06:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback