Ruskigheter.

Vi har en gångväg som går precis bakom vår radhuslänga, där har polisen nu satt upp en avspärrning och det står en misstänkt, läskig lång svart bil parkerad i väggrenen. Tyvärr kan jag inte se vad som händer, de små skjulen på våra tomter står ivägen. Men tur är väl det, så får jag gå lyckligt ovetande här ensam i huset. Tidningarna är nog här också, det springer runt två gubbar med varsin kamera över axeln här utanför. Blä.
 
Annars då? Jovars, jag pluggar som en gnu. Igår satt jag inne på skolan i tretton timmar och pluggade, inte i sträck men ni förstår grejen. Klockan nio anlände jag till skolan på morgonen och klockan tio gick jag hem. Sen brukar jag sitta vid samma bord ovanför biblioteket vilket har gjort mig till ett litet stående skämt för dom som går förbi. Sov du här inatt igen, Amanda? Nu får du lugna ner dig. Dock är det jäkligt gött att ge sig den på att plugga, samtidigt som det är tråkigt. Jag vill göra annat! Men den sköna känslan av att vara på banan inför tentan känns viktigare och bättre. Efter den tolfte ska jag ta igen allt, det fungerar som morot också när jag vill ge upp som mest.
 
Jag har unnat mig lyxig middag, rotfrukter i ugn med hummus och honungs-cremefraiche men nu är det tyvärr dags att diska undan och läsa engelska, vetenskapliga texter till morgondagens seminarium. En varm kopp choklad ska jag mysa till med, lite variation från varmt vatten, ingefära och citron. Men jag börjar bli frisk hörrni, så det funkar faktiskt. Det och täckbyxor när du går ut, oslagbar kombo!
 
Håkan ska få skrika i mitt öra när jag diskar, pepp pepp!

2012-12-06 | 19:48:30 | Dagliga | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback