Sol ute, sol inne, sol i sinne

Herrejesus vad det är fint väder här i Öret!!!! Ville bara starta detta inlägg med den meningen, jäklas lite med er stackare som slänger upp snöbilder på fejan. Inte okej med snö i april. Här stramar det i mitt lilla ansikte efter all sol det har fått. Och fräknarna på näsan blir allt fler.

Igår var vi sambosar (- sambosimon) och lyssnade på gypsyjazz på Slottskällaren, alltså på slottet. Det var ett gäng från musikhögskolan som spelade, Sveriges Radio var där och spelade in och det var riktigt bra. Man blev glad och sprallig, en perfekt start på kvällen. Innan hade jag och Emma varit på Bodycombat. Längesen man tränade. Känns idag. Efter spelningen drog vi vidare ut i kvällen och mötte upp ett glatt gäng som kom med buss och så satte vi oss  på en krog för att bira litegrann. Inte jag då, jag jobbar ju inte öl än men cider funkar lika bra. Riktigt trevligt att vara ute och svänga, det var ett tag sen kände jag, och riktigt riktigt trevligt att vara tillbaka i Örebro och få hänga med finingarna här.

Idag vaknade jag av Simons CD-spelare igen. Han har tydligen någon inställning så man kan använda den som alarm så klockan åtta imorse satte jag mig förvirrad upp i sängen och undrade vars operan kom ifrån. Upp och stäng av. Superpigg och kan inte somna om, typiskt. Dock är det ju så galet skönt när man får chansen att morna sig så jag kikade på ett och ett halvt avsnitt av Alcatraz. Fortfarande bra. Sen blev det pannkaksbrunch för hela slanten med sambosarna plus Johan. Vi bunkrade upp med sylt, färsk frukt, sirap och lakritssås (!). Malde bönor och gjorde presskaffe, ska det vara så ska det vara så att säga. Sen blev det en promenix i solen in till stan, en mjukglass nere vid vattnet vid slottet och sen vi kom hem har vi hoppat studsmatta tills vi har blivit alldeles svettiga. Nu är det dags för mig att börja slänga ihop middag och ikväll blir det konsert i Betelkyrkan tillsammans med Johan. Samuel Ljungblahd, woop woop! Samtidigt så är det grillmys hemma på Kortévägen så jag och Johan kommer att ha ett riktigt trevligt häng att komma tillbaka till. Vilken lördag!

Jag är glad.

2012-04-14 | 17:15:44 | Dagliga | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback