Keep a light on for me

Nu har jag äntligen fått ha min första lektion, en riktigt som inte förvandlades till ett tio minuter långt infomöte istället. Ensembleledning jazz/rock och vi har redan fått vår första läxa. Lite läskigt men också kul, lite prestationsångest får man ju alltid. Men jag ska verkligen försöka att bara se det som en rolig grej, vi ska ju lära oss och inte kunna från början.

Första helgen i Örebro har bjudit på trevlig myskväll á la studentkorridor tillsammans med ett glatt gäng. Det blev sent vilket resulterade i en toklång sovmorgon på lördagen, jag vaknade klockan tolv. Inget vettigt blev gjort på hela dagen, mös runt och målade naglarna röda inför kvällens kräftskiva som hade rödtema. Piffa dig i så mycket rött som möjligt och jag tycker att jag lyckades helt okej. Vi var hemma hos tre tjejer som går i årskurs tre, i deras SÅ OTROLIGT FINA hus som dom hyr av en gamtant. Huset är vackert småslitet och klätt med vinrankor runt alla knutar, har en väldigt mysig tomt med en stor båt i ett hörn och en ännu finare, mysigare, fantastisk insida. Tjejerna berättade att det tydligen går i arv inom musikhögskolan vilket snabbt fick mig, Klara och Emma att bestämma oss för att vi ska vara dom som tar över när dom andra slutar om ett och ett halv år. Det skulle vara så fantastiskt!

Dock är det ju om ett och ett halv år så låt oss njuta av denna soliga, fina söndag så länge. Jag ska ta tag i mig själv och hitta till centrum härifrån och promenera bort dit och vidare till skolan för att öva lite innan det är dags för Så ska det låta runt femrycket. En go söndag i Örebro helt enkelt.

2011-09-04 | 13:13:32 | Dagliga | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback