Friday I'm in love

Hej hopp, fredagen är här! Äntligen fredag då jag ska spendera ca tusenlappen på tåg, buss och flyg för att ta mig från Örebro till Umeå där karln väntar. Idag blir det tåg efter att jag har slutat och sen väntar en hel natt av hederliga Y-bussen, resan tar ganska exakt tolv timmar. Men himla värt alltså.
Igår var vi äntligen på husvisning, eller kanske snarare källarvisning. Jag, Klara och Emma tog bussen ut till Marieberg, ca tjugo minuter, och möttes av en trevlig Ola som skulle visa oss källarn. Huset byggdes på sjuttiotalet och källarn har förblivit intakt sen dess så när vi klev in genom dörren så slog att bruna, röda, oranga och gröna tapeter och golv emot oss. I like it! Charmigt liksom. Vi gick runt och tittade i de två sovrummen, köket, badrummet (som dock var renoverat och nypiffat) och vardagsrummet. Det fanns för övrigt en bardisk. Groovey! Nu ska vi ta oss en funderare, skitbilligt och trevligt är det. Men så har vi avståndet till universitetet som är på 6 km och stan som då blir ca en mil. Liiiite långt och inte världens bästa bussförbindelser. Vi får se!
Idag har jag hitills hunnit med en fantastisk rytmiklektion med den skönaste tanten i världen och en riktigt givande sånglektion. Nu börjar det på riktigt! Woho!

2011-09-16 | 11:48:13 | Dagliga | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback