Kom ge mitt inre ditt ljus, så jag kan se dig

Nu har det gått två veckor, såhär har denna helg sett ut. Hitills.

I fredags var jag i skolan as usual, övade efter kören och körde ett pass Raggadancehall och fick ännu mer träningsverk i mina arma ben. Jag hade redan nått kulmen av smärta efter mitt och Emmas stepplunchpass i onsdags. Det sägs ju att träningsvärken alltid är värst efter två dagar... Det stämmer! Efter träningen promenerade jag till Willy för att inhandla lite cola, chokladpudding och grädde sen tog jag bussen hem, värmde lite mat, duschade och sällskapade med Carina i soffan och mofflade chokladpudding. Oj. Så. Gott! Vid nio piffade jag till mig igen och tog bussen till stan för att möta upp ett gäng för en öl/cider. I början var vi tre stycken men gruppen växte hela tiden och det var fler och fler som droppade in vilket var riktigt trevligt. Tjugo över ett tackade jag för mig och tog bussen hem och det var också skönt, att inte lägga sig assent.

Idag har jag traskat runt på stan tillsammans med Emma, Kajsa, Marina och Matilda. Eller stan och stan, det var två butiker som var vårt mål. En ekobutik vid namn Stadsgården och, såklart, Myrorna. Vi började med ekobutiken och tog därför en skön promenad längs med ån cirka femton minuter från centrum och voila, där var den! Och vad mycket grejer dom hade, bland annat te, mat, godis, kläder och cremer. Dock blev det ingenting för mig denna gång, de andra gick loss desto mer, men jag hittade en fin liten ätbar sak som jag nog går förbi och köper för att ta med hem till fina Sandra. När alla hade tittat klart så gick vi tillbaka för att besöka Myrorna och där är det som alltid, man vill ta med sig så mycket hem. Främst möbler som dom hade himla mycket fint av just denna gång. Första gången jag var på Myrorna så hittade jag en fin klänning som jag provade men som jag inte tyckte satt helt fantastiskt. Jag blir lite osäker, den är himla fin och jag skulle gärna köpa den men kommer jag att använda den så mycket om den inte sitter helt klockrent? Varje gång jag har varit på besök sen dess så har jag kollat efter den klänningen, som alltid har hängt kvar, och provat för att se om jag tycker att den sitter bättre. Så var även fallet idag. Då bestämde jag att om den finns kvar nästa gång jag är på Myrorna, då slår jag ta mej tusan till! Efter klockan fyra då det stängde var vi alla förbi av hunger så vi letade upp ett pasta/salladställe och lyckades fastna där. Klockan åtta fick vi arslet ur, sega som få och åkte alla åt varsitt håll. Väl hemma har jag nu duschat, målat naglarna och ätit upp resterna av chokladpuddingen. Lika god idag som igår.

Lite musik och bloggar får det bli innan jag ska lägga mig och sova. Heldag i Immanuelkyrkan med Joybells imorgon med start klockan tio så det gäller att vara utvilad. En rysk gospelkör vid namn Total Praise är och hälsar på därav hänget i körka. Hoppas att du som läser har haft en lika fin lördag som jag!




Härlig promenad längs ån med fina kvinnor i fina Örebro. Jag fick ett barnsligt, förtjust moment då allt bara kändes så nedrans gött.



Välkomna till Stadsgården!



Man kunde hitta lite vad som helst som till exempel tvättnötter, kravmärkt, närproducerad saft, klänningar...



...och laktrits i fina små askar som man ville köpa bara för att få asken. Det känns på något sätt lyxigare med godis om de kommer i fina förpackningar.



Detta är ingången till det tillhörande caféet som ligger i ett växthus. Vårt nya pluggställe bestämde vi.



Påse och fötter tillhörande Marina, Emma och Matilda.



At Myrorna: ett stycke Amanda iförd en urtjusig blus som inte fick följa med hem.



Status - go musik och lakritsljuset som gör ett utomordentligt jobb att sprida mumsig doft i mitt rum.
Godnatt!

2011-10-22 | 23:32:15 | Dagliga | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback