It's such a cruel world

Dagens tabbe var när Amanda Engström imorse bestämde sig för att gå på ett Functional Movespass innan slickrepet. Det stod i beskrivningen att den involverade dans men jag blev misstänksam redan när jag kom in i salen och såg att man skulle plocka fram vikter och en stepbräda. Funderade starkt på att vända och gå ut redan då men så blev det icke! Önskade dock cirka tusen gånger under det där passet (som för övrigt gick långsammast i världen!!) att jag hade gjrot det men jag tog mig igenom. Och oj vad ont det gjorde att gå i trapporna i skolan sen. Helt. Slut. Resultat: inte världens bästa sång på repet. Men kul som f*n var det!! Cruel med Toto måste ju vara den kanske mesta, bästa, otroligt fantastiska låten i världen. Jag säger bara introt. Ni måste lyssna på den om ni icke har hört den förut. You're gonna love it!

Slickrepet blev, trots min halvtaskiga insast, ändå dagens woho. Woho för att jag lyckades att orka stanna i skolan hela dagen och öva trots att jag blev dippig. En powernap på en improviserad säng bestående av två stolar och en pianopall funkar fint i dessa lägen. Verkligen att rekommendera!

Imorgon är det sista fredagen i månaden vilket för oss i MFLGY åk.1 betyder två saker. Just denna fredag råkar, så efterlängtat, vara den tjugofemte vilket betyder money, money! Detta firas genom att fortsätta på vår tradition som vi har skapat nämligen pastafredag. Dagen går till som följer:

MFLGY1 samlas vid entrén exakt klockan 12.00
MFLGY1 går gemensamt ner till Teknikhuset nere på campus där en pastabuffé serveras för endast 55 kronor
MFLGY1 vill dock inte äta någon annanstans än på sin kära musikhögskola vilket betyder take away för 45 kronor
MFLGY1 tjänar en hel guldpeng och strosar sen tillbaka och slår sig ner i fiket på högskolan
MFLGY1 avnjuter en trevlig pastalunch tillsammans

Detta sker alltså sista fredagen i varje månad och imorgon är som sagt en sån dag. Morgondagens woho!

Nu har jag sagt tillräckligt, dags att duscha bort den intorkade svetten och sen ha musiklyssning med mina sambos innan det blir sängen och sova.

2011-11-24 | 21:59:01 | Dagliga | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback