I rymden finns inga känslor

Idag upptäckte jag att man inte kan cykla som uppvärmning om man ska göra benböj och andra övningar med vikter. När jag gjorde utfall kändes det som om muskeln skulle släppa bak i låret på mig. Inte skönt. Resultat: tjugo minuter på löpbandet istället för att mjuka upp mina stela muskler. Och så lite rumpövningar på det så var det klart och betalt.

Imorgon inviger jag Bottniabanan när jag far till Ume och kommer fram hela trettiofem minuter snabbare än med buss. Så trevligt! Mer tid med min karl. HANDBOLLSSEMI klockan 18 för den som har glömt eller missat. Frankrike blir nog tufft men vi håller tummarna.

Efter att vi plågat oss i gymmet och slängt i oss lite kvällsfika så blev det film i Kristians rum, I rymden finns inga känslor. Vääääääääärldens gulligaste film! Bill spelar så otroligt bra tycker jag, en riktig feelgood. Och visst kände vi oss bra efteråt, jag och Fia. Nästan så att jag ville se den igen på en gång. Lite kär blev jag också så jag började längta efter min fining till energiingenjör ännu mer än vad jag gjort innan. Imorgon blir det till att pussas riktigt ordentligt.

Tack och bock!

2011-01-27 | 23:24:26 | Dagliga | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback