Lyx

Det är så otroligt lyxigt att ha spotify unlimited! Det är guld värt att kunna hajpa de bästa låtarna tusen gånger om utan att det spärras jag vet inte hur länge efter endast fem lyssningar. Gött mos! Morgonens hajplåt är These are the days med Gino Vannelli. Refrängen... Jag får den där speciella känslan, en utav många jag vet, den där som både känns hur bra som helst men samtidigt ledsam, längtande kanske. Därav mitt otroliga kramsug igår då det även råkade vara kvällens mest spelade låt. Ja, förutom kyriet från Tournaimässan då.

Idag har jag avverkat några renässanssidor i tjockboken och antecknat, druckit te och lyssnat på Mozart, ännu en läxa fast denna gång i gehör. Vi verkar vara inne i någonslags klassisk bubbla, klassen och jag. Nu är det dags att spatsera bort till skolan för att öva lite andra gehörsgrejer och sen är det gitarrexamination. Apans sång, Pippi Långstrump, Om du lämnade mig nu och dom där godbitarna. Finfint kommer det att gå och för att fira detta ikväll så ska jag måla naglarna. Nu kommer ju inte lacket bli avskavt, woho!

Det vankas konsert ikväll också, med jazz/rockettorna som ska spela egenkomponerat, Aaron Parks och lite annat smått och gott. Ser ut att bli mysigt och bra. Förhoppningsvis så kommer jag att hinna skriva klart renässansen idag, om inte i alla fall komma en god bit på väg. På torsdag är jag helt ledig, förutom slickrep såklart, så då kommer en hel del att hinnas med förhoppningsvis.


These are the days that make up our lives,
these are the days that tell us,
love never dies.

Rock me to heaven all night long and take me away 'til the hurt is gone,
send me across the night like a shooting star.
Swing me slow and look into my eyes, it opens up the gates of paradise,
and feel the loving you draw from the beating of my heart.
It's been a long hard day and sometimes I feel like I'm loosing the fight,
so send me an angel and rock me to heaven tonight.

Och med detta tackar jag och goa Gino för oss och önskar er alla en lycklig dag full av kärlek!

Förresten, det verkar funka det där med att ni håller tummarna. Kör på det idag också så är ni snälla!

2011-12-14 | 10:29:09 | Dagliga | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback