I could be good for you, you could be good for me to

Jag verkar vara inne i en "döp-alla-blogginlägg-efter-Totolåtarperiod" nu. Inte dåligt, inte. Kanske rentav kyligt om Simon P hade fått säga sitt? Det är för övrigt för trevligt med härlig musik. Toto, alltså.

Annars så huserar jag i Umeå hos min karl över helgen. Igår vart vi bjudna av Johns mor till Jeff Dunham på Umeå Arena, hon hade skickat upp biljetter i ett kuvert och idag ska hon och brorsorna gå på samma fast i Stockholm. Vi anlände ca tio minuter innan det var tänkt att det skulle börja och hamnade i en extremt lång kö som hade bildats inne i garderoben där alla "pga säkerhetsskäl" var tvugna att hänga av sig för tjugo kronor per jacka. Varken jag eller John hade kontanter på oss. Tack vare min kvinnliga charm så fick vi hänga in våra jackor utan pengar och tack vare Johns öldrickande så fick vi köpa en öl uppe i baren för 100 kronor så vi kunde få fyrtio kronor till garderoben. Drygt en timme efter att vi kommit så startade showen med uppvärmaren. Jeff är absolut värd 525 kronor, synd bara att Umeå suger på att arrangera event. Vi hade flyt på vägen hem och hann med den sista bussen upp mot Nydalahöjd, kom hem till Johns rum och så slocknade jag som ett ljus. Som vanligt.

Om vi hade flyt igår så var det som bortblåst idag. Vi gick bort till Strömpilen, ett litet köpcentrum, där det finns en trevlig second handbutik vid namn Returbutiken. Efter att ha gått i cirka en halvtimme så kom vi fram bara för att se att det var stängt. Ingen blev ledsen i ögat, vi tog en korv istället. Med nya krafter gick vi längs med den blåsiga älven bort mot stan där vi tänkte spana in en annan butik. Fyrtiofem minuter senare var vi framme, ca två minuter över fyra. Tyvärr så stänger stan klockan fyra så vi var försent ute även där. Attans bananer! Men det var skönt att få vara ute och röra på sig så mycket, dock blev det buss hem.

Nu har vi precis avnjutit en mumsig middag bestående av kyckling, hemmagjord klyftpotatis, chilibea och sallad. Magarna ska få vila litegrann innan det blir filmmys med ost, kex och cider.

Glad lördag!

2011-04-16 | 20:37:18 | Dagliga | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback