Vi vill lyfta våra händer

Stånk och stön. Efter en natt som assistent och endast tre timmars sömn med uppstigning klockan sex så börjar jag redan känna mig lite smått överkörd. Eller kanske lite nedsutten av en elefantbebis. Jag har bestämt att jag ska köra på med övning och annat fram till middagen så jag kan vara med och köra lite stationsträning med Sofia och Edit innan jag fikar och slocknar för idag. Håller på och velar lite fram och tillbaka över om jag ska ta sovmorgon imorgon eller hålla ut eftersom det ändå är fredag och snart helg. Vilket för övrigt ska bli otroligt skönt! Det lönar sig att kämpa på, öva och träna som en tok under veckorna. Det känns så mycket bättre att få sova på morgonen och slappa lite på lördagar och söndagar då.
Vi tänker rivstarta den här helgen redan imorgon med att gå på jazzklubben inne i Övik för att sen fortsätta till Harrys för att få dansa av oss litegrann. Looking forward to it!
Dags för mig att stänga in mig i ett övningsrum för att sjunga lite fult och klockan tre är det koreografirep med resten av kören. Glad torsdag!

2010-09-23 | 14:13:06 | Dagliga | 2 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» Anonym

:D parta lite åt mig också / chrisp

2010-09-23 // 21:32:08
» johanna

sv: på willys här i nynäs :)

2010-09-24 // 20:57:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback