Help me believe

Jag tänkte bara tala om för er att jag älskar gospel. Så mycket att det nu gör ont i halsen både när jag sjunger och sväljer. Det beror nog mer på att jag inte har sjungit upp en enda liten ton idag. Imorgon ska jag vårda min hals och mina stämband genom att sjunga upp ordentligt. Det blir promenad, frukost och sen uppvärmning och uppsjungning med Kristian. Alltid trevligt att vara två.

Någon jag skulle vilja vara två med nu är min andra hälft. Tre veckor känns riktigt jobbigt i nuläget...

Idag har vi repat våra tre låtar och haft "lärakännavarandradag" nere vid sjön. Solen sken på våra näsor men det var galet blåsigt nere vid vattnet så det var jackor eller tjocktröjor på. Mitt lag var ena riktiga hejare på alla de olika stationerna tycker jag. Det var bland annat kändiskunskap, länder i Europa, kasta pil bakåtvänd och mycket annat. Annars har det varit gospel för hela slanten, även basisten från Övik blev upphämtad så han kunde vara med. Vi har ingen fast basist på gospellinjen i år, han tackade nej en vecka innan skolstarten, så vi lånar in en estettrea från gymnasiet i Övik. Jag var lite småskeptisk med tanke på vår turné, tajtheten i bandet osv eftersom han kommer att komma på dagar i veckan förutom på helgerna. Men så visar det ju sig att coolingen är hur bra som helst! Vårt komp är helt galet grymt och jag är bara glad att jag valde ett till år på Mellansel. Imorgon väntar rep hela dagen lång, kuuuuul!

2010-09-01 | 22:14:12 | Dagliga | 1 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» farmor

Vad glad jag blir för din skull! Förutom detta med John förtås. Men tiden går fort det vet du väl. Bara man har roligt! Kramar

2010-09-02 // 19:54:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback