Så mycket bättre när vi är tillsammans

Tiden har en tendens att gå ruskigt fort i vårt lilla kallhål. Det kändes som att det precis var helg och så är det helt plötsligt lördag igen. Men jag är inte bitter. Speciellt inte denna helg som hitills har varit en ruggigt trevlig en, och den kommer bara att bli bättre och bättre!
Vi firade helgen med att åka till Gottne efter sista lektionen, det är alltid en bra start. Jag var på jakt efter lite julfint att pynta mitt rum med och köpte en gardin, en tomte och en liten julkrubba. Och allt för en billig peng, som vanligt. På kvällen vinkade vi farväl till fina Tegg som var på snabbvisit och bänkade oss i åttans soffa framför Robin Hood. Det är egentligen ganska otroligt att man fortfarande kan skratta lika mycket till alla Disneyfilmer nu som när man var liten. Nästan mer nu. Det är då ett tecken på att de är vansinnigt bra filmer!
Nu på lördagsmorgonen har vi haft full soffa i femman med videofrukost framför förra veckans Så mycket bättre och nu är det dags för mig att öva lite piano. Klockan två väntar en skön promenad och sen styr vi nosen mot Övik för middag, mysfika på UH och Harry Potter på bio. Vilken dag!

2010-11-20 | 12:44:24 | Dagliga | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback