Hej, hej, hallå

Jag läser tydligen bara bloggar nuförtiden, skriver aldrig själv. Men nu ni!

Det är fortfarande helt ofattbart att det är maj! Jag hänger inte riktigt med, eller så gör jag det men blir lte förvirrad av att vara häruppe. Solen skiner ofta och om kvällarna kan man tro att det är sommar för att det är så ljust. Ändå är man tvungen att gå runt i kappan för att värmen inte riktigt matchar solen. Men inte sörjer vi för det, sitter man utanför eminenta femmans hus så blåser det ingenting och man kan ta av sig jackan och njuta av värmen.

På valborg hade vi gosplare en spelning och min fina man var med och hejade och fotade vår sista "riktiga" konsert. Det hade åtminstone varit uppehåll under dagen och det höll i sig till kvällen då vi for till Solbacken utanför Övik. Först körde vi några låtar under ett möte i EFS och sen fick vi sötfika i en fritidsgård bredvid. En kopp te, en munk och en chokladkakebit för endast tjugofem kronor. Det gillades starkt! Klockan nio drog jag på mig mjukisbyxor, knöt halsduken ett extra varv, tog min gubbe i handen och såg på när dom tände brasan. Precis som jag ville ha det när jag var liten. Stå i värmen från brasan, som paralyserad, och hålla armen runt min fining. Tur att den finingen är just John också, stort plus. När klockan slog tio gick vi tillbaka till kyrkan och sjöng och spelade som aldrig förr. Vilket resulterade i en grym konsert. Efteråt blev vi bjudna på hamburgare vid en lite mindre brasa och sen for vi hemåt mot Mellis.

På senare tid har jag varit och sökt Framnäs folkis uppe i Piteå vilket blev en väldigt trevlig resa. Jag är nöjd med sökningen och hemresan blev trevlig med en fin Hägga som sällskap. Och snällmalin som hämtade i Övik kvart över tolv på natten.

Nu är det slutspurt inför blåsprojektet. Idag har det pysslats med accessoarer till MJ-medleyt och fixats i gympasalen. Det kommer bli så bra!

2010-05-05 | 23:25:23 | Dagliga | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback