Skrik mitt namn

En vecka kvar till skolan börjar och när skolan börjar tar ordningen vid, precis som hos min kära far. Idag mjukstartade jag genom att gå upp lite tidigare än vanligt för att ta en runda runt Ringvägen innan frukost. På förmiddagen försökte jag ta itu med lite datorrelaterade grejer som ska fixas inför skolstarten. Det gick dock sådär, försökte mig på att skattejämnka på egen hand men jag förstår verkligen ingenting av alla tusen olika blanketter man kan fylla i. Så imorgon ska jag ringa till Skatteverket och klara upp det.

Runt tvårycket begav jag mig upp till centrum och Folktandvården för att laga en tand och sen fixade jag lite andra ärenden. Mycket skönt att få vara ute i solen istället för att vara inne och packa eller liknande. Nu börjar man dock känna den höstiga kylan i solen, det är fortfarande varmt men krispigt på något vis. Uppe hos John har det regnat och endast varit runt 10 grader under dagen. Och det är det jag åker upp till, hua! Jag håller ändå tummarna för att det ska bli en lika härlig sensommar i Norrland som förra året då det var riktigt soligt och varmt in i september. Peppar, peppar!





En godnattpuss från en något sne och bedövad mun


2010-08-23 | 22:35:01 | Dagliga | 1 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» johanna

jag var och åkte buss runt universitetsområdet i umeå idag! åkte med syrran som körde flygbussen. då tänkte jag på John och dig. ja, vädret var vääääldigt höstigt här uppe idag!



kraaam

2010-08-24 // 00:58:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback