S-vall, Enånger och Glada Hudik

För en liten stund sen kom vi hem från vår miniturné i mellansverige. Vi startade i Sundsvall i fredags med en lunchkonsert på Annika, Johan och Häggans gamla gymnasieskola Svadern och avslutade dagen med en fantastisk konsert i EFS i samma stad. Vilket härligt folk som var och tittade och vilken skjuts man fick när man sjöng! Natten spenderades hos Kim och sen for vi vidare till Enånger, Sofias hembygd, för en kördag tillsammans med tre olika körer från trakten. Det var mycket trevligt att få sjunga gospel med alla tanter och gubbar som även dom tyckte att det var skitkul. De sjöng och dansade för allt vad det var värda, så härligt att se! Efter konserten på kvällen fick vi följa med hem till Sofia och mysa. Idag tog vi en lång och sjukt skön sovmorgon och satt och lapade sol längs med väggen till församlingshemmet i Enånger innan vi for vidare till Hudik. Där åt vi lunch på en väldigt värd thairesturang och hade sen konsert i kyrkan vid femsnåret. Sen satte vi gasen i botten och for tillbaka mot Mellis.

Väldigt trevlig helg och jag har ofta blivit lite tearyeyed under konserterna när jag har kommit att tänka på att vi inte får stå så så länge till. Oj, vad jag ska njuta och ta tillvara på min fina gospelklass!

Nu är tekoppen urdrucken och det är dags för mig att hoppa i säng och tagga inför innebandyturneringen mot en annan folkis från trakten som går av stapeln imorgon. Krossa!

2010-04-18 | 23:29:04 | Dagliga | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback