Jag vill känna din plump emot min...

Sicken dag, sicken dag. Solen sken inte lika varmt idag som igår så det blev inga stektimmar på trappan. Tyvärr så lyckades jag vara ganska slö idag ändå, inte mycket egen övning. Koncentrationen vill inte infinna sig och tankarna flyger iväg till annat så fort jag ska sjunga. Hoppas att jag på lite inspo imorgon på sånglektionen. Framnäs nästa!

Dagens stora plus var gospelrepet där vi sjöng och spelade som aldrig förr. Idag hade vi nog alla ett väldigt flyt för det lät tokbra och alla öste. Allt lät grymt! Det bådar gott inför miniturnén till Sundsvall, Enånger och Hudik i helgen.

Andra stora pluset var kortspelarkvällen i Tingsan. Åtta glada skitar runt ett stort spelbord och Plump. Många tokskratt och vinnarviljor. Plump kan man ju för övrigt sätta in lite varstans i låttexter och det blir hur kul som helst. Det var mest det vi skrattade åt, den ena var värre än den andra. Det och allas Barbronej såklart, jag och Chrisp är sjukt synkade.

Det var allt från kråkmajan ikväll och puman, I miss you to! I sommar är det du och jag, på våra tjugoårsdagar och alla andra dagar... Puss, puss, puss!

2010-04-13 | 22:05:38 | Dagliga | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback