Kakfrossa

Denna dag gick lika snabbt som gårdagen, som vi sjunger hela tiden! Jag var väldigt förväntansfull inför uppspelet på brukspiano och så gick det skit. Jag stakade mig och spelade ett C istället för Emoll, glömde bort pedalen i början. Sög med andra ord. Usch, jag ville nästan gråta... Men så töntig var jag i alla fall inte, höll mig till senare!

Positiva saker som dagen har haft att erbjuda är en höstpromenad runt kalkonen. Riktigt höstväder, kallt som tusan, och doften av höst. Typ blöta löv, blöt mossa, skog. Igår hade vi riktigt knasväder hela dagen. Sol, molnigt, blåsigt, sol igen, molnigt, storm, hagel. You name it we had it! Idag höll sig i alla fall solen framme nästan hela dagen. Men jag gillar't! Och en sak jag gillar ännu mer är kakfrossan som Tingsan bjöd på. Tjugonio olika sorters kakor och bakverk som till exempel drömmar, kladdkaka, citronkaka, kokosbollar och så den godaste av alla: gospelkarins pollykladdkaka. Gudomlig! Som ni säkert kan gissa så åt jag tills jag blev illamående. Nu när det har gått över så blir jag nästan illamående av att tänka på allt socker som ligger och guppar i magen. Men jag hade i alla fall tänkt till litegrann innan, därav promenaden. Imorgon ska jag upp med tuppen, kila till gymmet och eventuellt hinna öva lite innan förmiddagsfikat halv tio.

Nu ska jag önska er godnatt och krypa ner med min spriljans nya Elle som kom med posten idag. Tillsammans med en pollypåse, mörk Lindt med mint och en bok. Tack Karin!

2009-09-29 | 22:49:29 | Dagliga | 3 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» Yvve

Ååh, Amanda! Vad kul att höra från dig! För någon vecka sedan läste jag ikapp mig lite på din blogg och kunde ännu en gång finna mig snyftandes.. Åh att du är där, och John är där och ni är så fina. Och brev med bästisen och hej å hå. Snyft snyft. Jag i ett nötskal.

Hoppas du har det bra där uppe! Vi saknar dig här hemma. Såklart. Jättekram från y

2009-09-30 // 01:24:18
» Yvve

Nu ska jag läsa i detalj om ALLT igen :) Synd att man jobbar och sånt där töntigt, annars kunde jag läsa blogg varje dag hela tiden. Kram!

2009-09-30 // 01:25:26
» Bonusmamsen

Varsågod du söta! Vi ses jättesnart!!!:o)

Pussar & Kramar i massor

2009-09-30 // 07:42:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback