All I can breath is your life

Nu är det dags att ta tag i dagen efter att ha sagt goodbye till gubben ännu en gång. Som Malin skulle ha sagt - det suuger! Jag har bokat tvättstugan, städat upp lite i rummet och gjort lite plugg. Vid fyra tänkte jag laga mig lite tidig middag, min mage är djuriskt hungrig. Skriker och har sig. Efter en gubbe kanske?

Denna gång fick vi alla fall en dag till att spendera med varandra. Halv sex på morgonen i fredags klev han in genom dörren och kröp ner till mig i sängen. Kortklippt var han också, eller snarare långrakad. Han hade ställt in rakapparaten på 1 centimeter och det hade råkat bli lite ojämnt. Men det fixade jag snabbt till på eftermiddagen när han väl vaknat. Jag kan säga att det blev rena rama succén om man ska jämföra med förra gången jag klippte honom i åttan. Vi åt tacos i Tingsan på kvällen och mös sen i soffan med allihopa framför Män som hatar kvinnor som vi snott från sexan. På lördagen sov vi länge, gick en promenad och for till Skorped (en ännu värre håla än Mellansel) och tittade på en gospelgubbe vid namn Per-erik. Uppträdandet var inte helt i min smak hela tiden men gångerna då han svängde till det var det riktigt bra. Han är en riktigt grym pianist! När vi sen kom hem vid halv elva skulle jag och John försöka laga vår middag för andra gången. Vi försökte innan vi for till Skorped men vi upptäckte ganska snart att vi inte skulle hinna eftersom allt tydligen går jättelångsamt om man har en platta och ugnen på samtidigt. Under andra försöket tänkte vi vara busiga och steka på köttet och koka pastan i vårt kök i huset men då går såklart en propp. Vi springer till skolan för att hinna innan larmet sätts igång halv tolv. Och självklart, om man bara använder två plattor samtidigt går allting jättefort. Så halv tolv satte vi oss ner med stekt fläskfilé, pasta och beasås. Så gott har ingenting smakat på länge eftersom vi var så sjukt hungriga. När vi var klara joinade vi Johanna, Annika, Christopher och Johan som spelade Pictionary. Vi körde dock en annan style, vi läste bara blandatfrågorna för vår partner och så skulle man klara så många som möjligt under en viss tid. När man blir så stressad kan vad som helst komma ut ur folks munnar och magmusklerna fick sig en rejäl workout av allt skratt. Som till exempel när jag skulle förklara spröt för min gubbe:
"Dom här stråna som sitter längst fram i pannan på räkan" (viftar samtidigt med ett finger i pannan)
"Huvud!"
"Nej, dom här som dom kan känna på saker med"
"Keps!"
Och typ där lade jag bort kortet och försökte med ett annat ord...

Även idag sov vi länge, åt frukost och lade oss sen i sängen och kollade på film. Mös i några minuter innan det var dags att kila ner till Sannah och Anton som var snälla nog att låta John åka med in till stan.

Nu ska jag kirra lite krubb till min tomma mage!

2009-09-27 | 16:05:43 | Dagliga | 1 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» jennis

Hahah! sen när hade räkor keps :p hihi

2009-10-04 // 10:23:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback