Snigel, vill du leka?

Tråk med religion. Inte att sitta på lektionerna, dom är numera en utav min favoriter med fina Maria i spetsen, men tråkigt att plugga när man vill göra annat. Förvisso vill jag inte göra något annat, mest sitta i soffan. Fast ut och springa ville jag ju men plugget kommer ivägen. En missad träning den här veckan också, typiskt. Fast det var nog endast för att jag inte orkade stressa och släpa på mellanmål och kläder idag igen. På torsdag ska jag gå!

Min man kom förbi med kängorna i högsta hugg för att hämta bilen och undrade om han skulle kidnappa mig. Ja, snälla? Då kom jag dock att tänka på vår resa som vi bär iväg på om ca en månad. Mys att fira födelsedag med en älskade i mysiga Grekland. Nu får jag vara en utav dom där "coola" nissarna som åker iväg med pojkvän eller vänner. Nu kommer jag vara en sådan som jag i vanliga fall kan vara lite avis på. Inte för att jag skäms att vara utomlands med familjen, inte alls, men man blir lite sugen på att åka på egna äventyr. Och nu kommer jag få vara en såndär tjej som andra tjejer blir avis på pga av hunken vid min sida. Lesbos här kommer vi! Snart i alla fall...

Nu ska jag återgå till böckerna och samtidigt kalla på förstärkning i form utav en man som får komma och förhöra mig. Kanske kramas lite också. Eller inte kanske, högst troligt att vi kramas lite också.


2009-05-12 | 20:54:19 | Dagliga | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback