My desire is to please you

Jahopp, måndag och jag fick sluta tidigare pga indragen körlektion. Tjoho! Nu fick jag släpa en väska full med handbollskläder i onödan men det gör inte mycket när man får vara lite ledig. Och plugga religion. Ingen rast, ingen ro.

Det där jag skrev förut om det faktum att jag skulle vara ledig i helgen var nog rent önsketänkade. För se, det var jag minsann inte. Jonas ringde halv tio på lördagsmorgonen och undrade var jag höll hus, om jag var lite sen eller liknande. Där ligger jag och sover som en stock men vem skulle jobba då? Moi såklart. Jag vet inte hur jag har kollat på schemat och kunnat få det till att jag skulle vara ledig. Klantigt och pinsamt värre måste jag säga. På onsdag ska jag in och plågas hela eftermiddagen direkt efter skolan. Slutar kvart över nio. Åh, så kul. Fast jag får sova i Solna så jag slipper i alla fall åka hem sent på kvällen. Fast frågan är ju vad som är skönast. Komma hem sent och få sova lite längre eller komma hem hyffsat tidigt och gå upp i ottan. Tåls att tänka på.

Förutom det lilla missödet på lördagsmorgonen så har helgen varit riktigt trevlig. Mycket mysigt med alla körkonserter som flutit på bra med undantag för prettokören som mest bara var malliga inklusive deras ledare. Tänk att sjunga är så otroligt kul!

Nu ska det laddas inför matchen ikväll men något säger mig att vi inte kommer behöva anstränga oss så himla mycket för att vinna. Skönt att den är tidig också så man får komma hem någongång.

2009-05-11 | 14:34:29 | Dagliga | 1 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» christopher

tja! klickade runt lite på olika bloggar och hamnade här :P såg att du sökt mellansel, kul!! då kanske vi hamnar i samma klass för jag ska gå kvar 1 år till! :D om det är nåt du undrar om skolan så är det bara att fråga.. ha det bra //christopher

2009-05-11 // 16:26:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback