I don't want the world to see me

Ojojoj, vilka långa väntetider det blir här nuförtiden. Menmen, tyder väl lite på tiden just nu. Någon gång ska jag i alla fall sätta mig ner och skriva ordentligt men framförallt lägga in bilder från allt kul som har skett på sista tiden. Räkna med att det sker efter den sjätte juni... Eventuellt den femte...

Jag är i alla fall i smått upplösningstillstånd, i alla fall ibland. Jag var som några kanske vet och gjorde intagningsprov för Mellansel i tisdags. När jag väntade på min tur ville jag bara att det skulle vara över så jag skulle få slappna av en stund. Inte för att jag var sjukt nervös, ganska lugn faktiskt, men ändå. När jag var klar fick jag dock reda på att om man har fått en ordinarie plats på skolan så får man besked om detta om en vecka. Nu blir jag ett nervvrak så fort jag tänker på det. Nästa vecka kommer bli en plåga när man ska vänta på det äckliga brevet... Skit!

Nuförtiden är det ganska mycket att göra och det är faktiskt inte för att jag ligger efter så mycket har jag kommit fram till. Endast två små uppgifter som jag är efter med. Det kommer bara en massa nytt skit hela tiden, vissa grejer roligare än andra. I helgen blir det fullt upp med körkonserten.
Ikväll: rep 17-21.30
Lördag: samling klockan 13, konsert 15 och 19
Söndag: konsert klockan 18

Den enda lilla helgen jag är ledig. Järnspikar!

2009-05-08 | 13:18:57 | Dagliga | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback