Harder to breath

Ojojoj, vilken helg det har varit! Och jag som ska vara i mina bästa år och springa runt och vara på topp hela tiden. Men efter alldeles för lite sömn känner jag mig mer som en zombie just nu. Med en konstig mage och en lever som smakat lite för mycket alkohol. Idag ska jag ta min man, befria min mage från mina trånga jeans och slänga ner oss i sängen. Och bara ligga. That's what I need. Jossan får laga middag, jag är upptagen.

Trots att jag gnäller som en gammal tant (och känner mig som en) så har helgen varit great. Allt började med att jag och mitt kära Haninge gick och vann vår sista seriematch mot Sollentuna. Jag råkade fixa in hela sju mål! Typ rekord. I alla fall för mig. Min man och syster kom med bilen och tittade. Efteråt, när jag fått kramas med min darling puma, blev det en lugn och ganska tidig kväll i soffan.
Lördagen spenderade jag, och flera andra puckon, i skolan för att skriva högskoleprov. På en helg! Jag vet inte vad som hade flugit i mig när jag anmälde mig. Efteråt, en snabb tupplur hemma i mannens säng innan det blev hemfärd för piffning och sen en bussresa ut i buschen för förfest hos Adde. Kalas för Mikaela som fyllt hela arton stod på schemat, i Folkets Hus i sorunda. Jag, som trött gammal kärring som jag är, blev dock trött ganska fort och jag tror att John blev det han med så vi liftade hem med Tilda och Bulan redan vid tolv, halv ett. Stup i säng.
På sönadeg överraskade John mig med en picknick i det gröna ute på Lövet. Baguette, choklad, ananas, wienerbröd, yoghurt och jordgubbsskumpa (alkohol fri dock!) bjöd han på. Supermysigt, dock lite kallt. Efter picknicken kunde vi slappa lite i soffan hemma innan det var dags att piffa och ta tåget till stan. Min absolut första studentskiva! Jag hade roligt men nästa gång får jag skärpa mig och röjja till det lite. Bara jag får vila upp mig lite så.

Imorse var pappa snäll och skjutsade ner oss till Nynäs och hitills har dagen inte bjudit på så mycket spännande annat än ett tandläkarbesök. Två hå, eventuellt tre, ska lagas. Egentligen skulle jag kunna klara mig men dom är shyssta och fixar nu innan jag blir tvungen att betala. Jag skäms... Snart dags för kör och sen äntligen hem!

2009-03-30 | 14:20:45 | Dagliga | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback