Vi är på väg

Tre dagar och två nätter spenderade med den fina mannen, oh så lovely! Jag längtar såå till vår lediga lördag, tre veckor kvar...

Idag är det fredag, tycker jag. Det är kanske så det blir när man har sovmorgon till halv tolv och slutar lite drygt två timmar senare. Heaven! Den där sovmorgonen är verkligen behövlig, perfekt med en mitt i veckan. Annars har det inte gjorts så mycket. Efter skolan åkte moi och mannen till Kvantum för att inhandla ost och ananas, sen hem för att fixa mellanmål och plugga. Varm choklad, Johns special och ananas, mumma! Så mycket plugga blev det dock inte, mest foto och mys i soffan. Jag visste inte att det var så svårt att ta en normal "pussbild" men tydligen så... Jag fattar inte, hur lyckas alla se så kärleksfulla och mysiga ut? Våra resultat blev varierande. Mosade näsor. Inte dubbel, inte trippel, inte fyra utan hela sju dubbelhakor (moi ofcourse, who else?). Några vädligt suspekta bilder som ser ut att höra någon helt annanstans... Vi får kämpa vidare helt enkelt.

Igår hade vi lyxdag med thai och BJ till middag framför handbollen och sen Top Model. Mamma blev avis så vi lämnade lite Fossil Fuel till henne. Efter att ha sovit hos mig natten till tisdag, två ganska varma personer i en trång 90- säng med absolut noll område att andas på - inte en hit, sov vi hemma i mannnes rymliga säng. Okej för att ligga och snusa på hans axel, supermysigt, men det är inte lika skönt när man i princip ligger på honom och kippar efter andan för att man är tryckt mot hans hals. Som jag svettades den natten! Genom att bara ligga, inget snusk på vardagar!

Nu ska jag vara duktig och plugga på, provet är på fredag och imorgon har jag bortamatch i Kungsängen vilket kommer ta i princip hela eftermiddagen och kvällen. Och Top Model förstås, går inte att missa! EU, här kommer Amanda!

2009-01-28 | 19:26:08 | Dagliga | 1 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» Yet (vem annars?) ;)

DU! Skojar du? Pussbilder är svåra alltså. Adam han gillar det där, tror man annat egentligen, komigen vi alla vet att killen var fjortis (men en mycket söt fjortis som jag gillar starkt ;)) så det där med pussbilder var liksom ett måste när vi träffades (14åringen hängde väl kvar i någon lös tråd).. Vi brukar dock oftast fånga den fina GAMNACKEN. Inte okej. Jag eller han, eller båda.

Och den ena personens näsa får gärna se ut som ett äpple. Typ så. Phu!

2009-02-01 // 00:26:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback