Du har solen mademoiselle

Igår när jag skulle gå och lägga mig fick jag någon konstigt knäpp så istället för Peter eller Mew så blev det Tomas Ledin som fick sjunga mig till sömns. Åh herreguuuuud tänker ni säkert nu. Peter Jöback och Tomas Ledin?! Den här tjejen kan inte ha någe vidare musiksmak. Men åh så jag älskar't! För det första, mys med bra svenska artister som även sjunger på svenska, och för det andra så vet vissa om att jag är en sucker för musik som för med sig minnen. Lika upsessed som jag är av Peter, var jag en gång i Tomas. Jag kan alla texter, som jag har på skiva, utantill och de innehåller så mycket minnen, tankar och känslor så det finns inte. Sommriga grillkvällar ute på mormor och morfars berg med järngänget (vi gick in endast om myggen blev för olidliga - detta var innan "myggsomrarna"). Nervevade rutor, vinden i håret, alla i bilen skriker med till varje låt på väg ner till Halmstad med papi och Vik. Jag, syrrorna och vår kusin Natalie som hoppar runt nakna i huset i Danmark, i en så kallad "dans" koreograferad av Josefine herself. Vissa låtar satte jag bara på när jag ville gråta. Vissa fick mig alltid att längta till när jag skulle bli äldre, ha en pojkvän som även han skulle älska Tomas låtar.
I natt är jag din, inatt är du min och ingen ska få ta natten ifrån oss.
Vi skulle sitta vid tian, i månljuset och mysa med en filt (för att akta oss från myggen ofcourse!). Nattbada. Precis som vi alltid gjorde med järngänget. Fast mer romantiskt med pojken såklart. Inte som att skvätta runt med morfar precis.

Allt det där, precis allt och mycket mer, kom tillbaka när jag skulle sova igår. Det följde med in bland drömmarna och jag sov gott, åh så gott. Det enda som fattades var min man, min riktiga man som numera finns. Den som jag faktiskt alltid fantiserade om, när jag tänkte på de där kvällarna vid tian. Tänk vilken tur man kan ha, att få en chans till. Nu tror jag dock inte att han är ett speciellt stort Tomas-fan men va fan, det finns inget som inte en flickvän med hundögon och några snygga underkläder kan fixa! Så nu vet du det, älskling...

2009-01-23 | 23:38:44 | Dagliga | 3 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» Vik

Haha... jag ser dansen framför mig när 4 söta flickor "rycker sig i svansen" och ber någon att dansa på deras mage. Härliga minnen! :-)

2009-01-24 // 00:08:46
» A

Hahah, vår specialitet! Alla gånger :)

2009-01-24 // 11:03:53
» Y

Har inte hunnit kolla allas bloggar de senaste dagarna, men du vet ju... jag är likadan. Eller ja, jag behöver liksom inga minnen. Jag gråter ju ändå ;)

Men man får dock lite minnen när man läser det här.. Och tänk vilka vi ska få! Tomas på flaket!! Det kan nog inget slå.

Kramen

2009-01-29 // 17:31:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback