Det är inte det jag menar

Voila, jag klarade mig genom både stressig eftermiddag och träning utan några speciella skador. Ett skott i ansiktet bara men annars lugnt. Jag sköt en annan tjej på näsan så hon förvandlades till en snigel... Fyyyyy vad jag skämdes!
Eftermiddagen blev inte stressig alls faktiskt, som jag beklagade mig hos Yvanna om hur jag bara ville lägga mig ner och dö. Typ, i princip. Fy fabian vad skönt det kommer vara imorgon när jag går ut genom klassrummet och är klar med skitprovet. Jobbfri helg. Lov. Skidsemester. Halleluja!

Nu sitter jag i soffan med massor av rosor bredvid min man som har byxorna nere vid fötterna. Jag hade ingenting med saken att göra, tro mig, jag hittade honom så. När han är klar med matten, snart hoppas jag, så hoppar vi in i duschen och sen stupar vi i säng. Vi är nämligen ett sånt där trött par, gamlingar om ni så vill, som slänger av oss kläderna (endast för att vi vill komma i säng fort), pussas godnatt i bästa fall (jag brukar snarka innan Johns ögonlock ens börjar bli tunga) och sen vända ryggen till. Fast oftast ger mannen mig massage för mina stela, träningsvärksdrabbade axlar. Pussar mig i nacken. Så kramas vi hela natten. Mhm, that's right!

Nu kallar duschen på min svettiga kropp...

2009-02-19 | 23:33:46 | Dagliga | 1 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» Y

Åh alltså.. Vad gulligt. Du är så himla... kär!! I love it.

2009-02-21 // 19:52:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback