Länge leve loven!

Jag verkligen älskar att ha lov. Jag tänker hela tiden att det är något jag måste göra, och sen kommer jag på... INTE!

Som sagt, häromdagen, fick jag och mannen massage och ansiktsbehandling. Min julklapp. Och jag måste säga att det var lika ljuvligt som jag tänkte mig. Det enda minuset var väl att vi inte låg i samma rum så vi kunde njuta tillsammans. Först fick vi en helkroppsmassage med en varm olja som bestod av 70% kakao och 30% shiasmör och även en ansiktsbehandling med rengöring, peeling, mask och fruktgivande kräm. Lovely! Nu har jag även fått pröva på att använda engångstrosor, riktigt tjusiga ena. Om man var rädd om sina underkläder så kunde man låna så jag tog tillfället i akt att pröva. Tänk er ett snöre som går runt höften med ett tygstycke emellan som är lika stort fram som bak. Allt i papper. Såååå tjusigt!
Vi var klara vid två och sen spenderade vi resten av dagen i soliga huvudstaden med en sen thailunch och letande efter studentklänning. Och tack min fina man, för att du står ut med din flickväns elaka shoppinghumör! Och tack för en underbar dag!

Just nu sitter jag hemma hos mannen och väntar på att han och morfar ska komma med sommardäcken. Jag ska få lära mig hur man byter däck. Och sen ska bilen tvättas, invändigt och utvändigt. Vuxenpoäng!

2009-04-08 | 13:22:54 | Dagliga | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback