Bad blogger

Hoppsan hejsan, här var det stressigt. Därav bloggens ständiga vilopauser. För när man väl får lite tid över pussas man gärna, eller kollar på en halv tv med mor i soffan. Nu är dock projektarbeter klart, check!

Igår for jag och systrarna in till stora staden för en myskväll med Vik på söder. Vi möttes upp utanför södra och började traska hemåt längs Hornsgatan. Jag gjorde flera upptäckter på vägen, till exempel Judits second hand som jag har letat efter i alla tider. Och så fanns den mitt framför näsan på mig, så typiskt. Vi handlade lite förnödenheter på Ica så som cola, chips och BJ och fick även med oss en varsin meny från thaikiosken vid Zinken. Mars upp på Lundagatan och in i det välkäna trapphuset och lägenheten. Känns så konstigt att vi har varit där så ofta och nu nästan aldrig. Vi slog oss ner med kurrande magar vid halv sju och reste oss inte förrän klockan tio då vi förflyttade oss till soffan. Mycket prat om saker i allmänhet, mysiga minnen och skratt. Halva Australia i soffan innan vi gav upp och lade oss. Jag och syrrorna tog över dubbelsängen medan Vik sov i sin andra säng, soffan. Mycket mys som sker alldeles för sällan!

Jag gick upp med tuppen kvart över sju för att ta tåget tjugo över åtta ner till Kulturskolan och rep inför Bond. Ni har väl köpt biljetter?

Ikväll är det födelsedagskalas för nyfyllda artonåringen Yvanna med temat rock. Ska bli grymt kul och jag planerar redan outfiten som bland annat kommer innehålla Karins gamla korta skinnpaj med trekvartsärm och axelvaddar från det glada 80-talet. Det kommer bli grymt!

2009-04-18 | 14:36:01 | Dagliga | 1 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» Vik

Supermysigt att ha er tre söta tjejer hos mig. Snart igen! Puss puss

2009-04-19 // 13:39:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback