Morgonstund har guld i mun

At work.

Gårdagen blev en riktigt myspysig en! Och jag höll mitt löfte och åt lagom mycket. Inget magont alltså, skönt! Tacos var mumma som alltid och det blev ju såklart över så det blir mumslunch till mig idag. Och pajerna, heaven! Jag var dock lite skeptisk till ananaspajen. Nog för att jag lärde mig äta ananas i Thailand men den var färsk och god, inte som här hemma på burk. Men den var faktiskt riktigt god, lite svalnad och med grädde till. My mum knows how it should be done!
Vi satt och pratade och skrattade som vanligt när m&m är på besök men vid kvart över tio kom tröttheten smygande. Det var vad jag hade misstänkt men inte att den skulle komma så tidigt. Halv elva sov jag på golvet och vid elva gav jag upp och gick och lade mig. Roligt barnbarn, huh? Jag vet inte riktigt hur länge dom stannade för jag hann inte prata något med mamma innan jag åkte imorse men jag tror det blev ganska länge om jag känner dom och mamma rätt. Dom kan prata i evigheter.

Nu sitter jag på min lilla stol, allt är igång och jag längtar till lunchen. Jag har redan börjat bli hungrig men jag måste vänta ett tag annars kommer jag bli ashungrig på eftermiddagen och det blir en sen middag för min del eftersom jag slutar fem idag. Dessutom ska jag och pappa ut och köra lite. Min första körlektion med Gissela är ju redan på tisdag så jag måste ha lite körning färsk i huvudet så jag inte suger sen när vi kör.

Off to the laundryroom!

2008-09-14 | 11:21:52 | Dagliga | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback