Inatt jag drömde något som

Inatt drömde jag en, inte direkt konstig eller läskig dröm, men en dröm som jag aldrig vill drömma igen. Jag tänker inte berätta vad den handlade om bara att jag i den drömmen upplevde en sån glädje, lycka och lättnad som jag aldrig känt förut. Inte ens i vaket tillstånd tror jag. Inte alla på en och samma gång i alla fall. Då var det så jävla surt att vakna på morgonen och upptäcka att det bara var just en dröm. Att det där som jag hade då inte finns i verkliga livet. Det har gnagt inom mig hela dagen. Otroligt jobbigt och irriterande. Ledsamt liksom.

Menmen, jag har inte gått runt och lipat hela dagen om ni trodde det. Icke sa Nicke! Har haft en ganska skön dag i skolan faktiskt, även fast jag blev otroligt trött och frusen innan kören. Det blev en liten tupplur i soffan när jag försökte läsa. Kören var sådär. Det är så tråkigt när det bara är två stycken som tar i. Det blir ingen riktig stämma liksom. Dessutom är det pinsamt men det har jag sagt förut så det behöver jag inte tråka ut er med någe mer. Kör första lektionen imorgon och då kanske det blir ite roligare, vem vet?
Efter skolan fick jag skjuts av Kristian och Robin med rebban till Kvantum för att köpa lite mellis. Det "råkade" även slinka ner en kanelbulle också. Fy på mig! Jag som redan börjar väga som ett hus. Draman trädde in när vi skulle betala. Jag hade struntat i att ta ut pengar eftersom man inte behöver visa leg om man kan dra kortet själv. Koden kan jag ju tänkte jag. Lurad! När jag väl skulle betala så fick jag totalt hjärnsläpp och kunde bara komma ihåg fel kod. Och mobilen hade jag inte med mig så jag kunde inte kolla heller. Som tur är fanns snälla Rebbs till hands och betalade mina grejor. Jag ska bjuda damen på något, en fika kanske, som tack.
Träningen gick fint och jag fick prata med min gullesnutt Sandra. Livsviktigt! Kunde berätta för henne om drömmen och hon höll med om att den var hemsk. Hon hade haft en mardröm om Hampe som vi kunde skratta åt. Ibland är det bar med vänner.

Nu är det dags för tanten att sova. Det är redan way past my bedtime!

2008-09-08 | 22:21:48 | Dagliga | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback