Everyday is pizzaday

Mötet igår var ganska roligt men jag kände mig väldigt fel lite då och då. Speciellt när någon snoffsig försäljningskille vid namn Magnus fick oss att göra en liten övning som var starten för att få oss att förbättra Inmo. Jag som bara jobbat där en sisådär tio gånger kände inte att jag hade så mycket att säga till om. Men jag är glad att jag åkte dit för det fick mig att bli sporrad att lära mig mer om Inmo och hålla koll på vad som händer och sker. Jag har ingen lust att vara den där korkade tjejen som inte kan hjälpa till med något eller svara på frågor. Projekt plugga Inmo har startat!

Jag kom hem ganska så sent och kom i säng ännu senare så jag var ganska trött imorse. Ikväll är det sen träning också men jag har ju sovmorgon imorgon som tur är. Skoldagen har flytit på som vanligt. Vi, alltså jag, Rebban, Kristian och Robin, åt ute idag igen. Pizza på Al Porto. Vi kom alla överens om att det var sista gången på ett bra tag.

Vi har väldigt roligt i Kristians lilla bil må jag säga och jag kan verkligen tänka mig hur otroligt kul det skulle vara att åka på road trip med grabbarna och Rebbs. Vi, eller i alla fall vi tjejer, kan aldrig sluta skratta. Bland annat så gick grabbarna och Rebbs gick till botten med varför vi gör oss fina när man går ut. Right R?
Idag skulle jag dock få skjuts hem av Emma men vi råkade bli lite för många så jag flörtade lite med Felix och som tur är lät raringen mig åka med. Jag tror att vi esteter kommer att vara proffs på flörtning efter att vi har haft vår musikkommunikation. Jenny visade oss några knep igår och vi bemästrar dom allihopa. Nu ska jag och Rebbs ut och pröva lyckan. Kanske bra att hitta några försökskaniner först?

Idag får jag själv köra bil, wiho!


2008-09-11 | 15:21:25 | Dagliga | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback