Trötter

Igår när jag kom hem från skolan så tänkte jag sätta mig och njuta av alla Elle som snälla Karin skänkt mig som jag ännu inte har läst. Jag hade kommit ungefär tio sidor in i första tidningen, alltså bara reklamen, innan mina ögonlock började klippa. Fem minuter senare sov jag som en stock i min fåtölj. I en halvtimme. Powernaps to the people! Där rök min löprunda runt ringvägen, woopsie, too bad. Jag gick och lagade mumsmiddag istället.
Idag somnade jag på bussen innan vi ens hunnit fram till Kvantum, vilket är ungefär fem minuter. Jag antar att fototagningen verkligen tog på krafterna. Det var för övrigt riktigt roligt även fast jag har ganska svårt för att spela ut. Vi skulle fota en bild där jag och "Carmen" är kära och bestämde att hon skulle ligga i mitt knä. Jag trodde att Kalle skulle ha huvudet i mitt knä och ligga och titta upp på mig med lagom mycket kärlek i blicken. Istället lade han sig på mage så jag tror att vissa bilder kan se riktigt suspekta ut. Speciellt en då jag har kastat huvudet bakåt och gapskrattat. Kan ju se ut som en annan min? Barnförbjudet?

Efter fotningen gick jag tillbaka till klassrummet och skrev så pennan glödde på min del av manuset. Det blev klart och enligt Monica bra så imorgon ska det spelas in då antagligen jag kommer få vara "berättarröst". Då ska vi ha minigenomgång så vi kommer få se vad de andra har gjort vilket betyder att vi äntligen kommer få höra låtarna. Som jag har längtat! Jag tror faktiskt att det här kan bli ganska bra, framför allt roligt. Det tyckte jag inte i början...

Nu ska det lagas ännu en mumsig middag, pasta med kycklingsås, mumma!
Jag kanske borde satsa på kockyrket? Sjungande kock, you like it?

2008-10-09 | 16:47:13 | Dagliga | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback