Dina ögon har jag drunknat i förr

TRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTT!

T-ordet förföljer mig tror jag. Men det dyker bara upp när det inte passar, typ under en Monica-lektion när vi måste lyssna på viktiga saker. Jag satt med huvudet i händerna och blundade, bara litegrann, och i nästa stund hör jag lill-Linda säga mit namn. "Jag tror Amanda behöver en rast" och ett litet förstående leende. Maybe. Nu, när det skulle passa alldeles utmärkt att lägga mig halv nio och somna med musik, är jag pigg som en mört. Tusan!
För övrigt var det väldigt god lunch idag, för att vara skolmat alltså. Jag blev faktiskt riktigt glad eftersom det har blivit väldigt enformigt att äta fil och lite småäcklig mat till lunch de senaste dagarna. Menmen, lunchen bestod i alla fall av tandorikryddad kycklinggryta med ris och det kittlade dödsskönt i min kista.
Idag var det äntligen dags för sånglektion med Yvonne och som det gick! Jag var lite orolig i början, kan bero på lite dålig "läxläsning", men allt gick finfint och vi kunde börja på annat. Åh vad jag är glad att jag kan sjunga! Det är så roligt... Förresten så ska jag få vara med på en körkonsert som Yvonne håller i. 15 november klockan 16 i Folkets Hus. Missa inte! Om ni inte har bättre saker för er såklart.
Summa summarum: lugn och skön onsdag.

Eftersom jag inte skrev någon blogg igår så har jag inte kunnat hylla den mästerliga och alldeles underbara Annelie som vann mitt hjärta med en efterrätt som heter duga. Typ blandning mellan chokladtårta och paj. Mina favoriter, kan det bli bättre? Å andra sidan är allt med choklad min favorit men det finns vissa chokladverk som står ut. Annelie's stod ut. Underbar!


2008-10-22 | 22:06:20 | Dagliga | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback