Vinna stort, typ

Igårkväll spelade vi match långt bort åt fanders mot Lagunda. Vi vann. Med 12-28. Ni kanske förstår att vi blev lite glada? Även om dom var ganska dåliga så fortsatte vi ändå att trycka och spela handboll istället för att göra som vi brukar. Stressa och slänga bort bollarna. Bra att ta med till nästa match. Efteråt följde jag med papi hem till Karin. Duschade, åt, mös i soffan framför en Irene Huss och tokdog sen i sängen. Jag var trött.

Nu är jag... Gissa! Juste, på jobbet. Jag var astrött imorse men nu känns det riktigt bra. Jag fick beröm av Linus för min stängning förra helgen och när jag tänker efter så har jag nog inte gjort något fel hitills, förutom mysteriet med tvättnycklarna när jag övade i våras. Jag börjar känna mig hemma här nu, att jag är en del av gänget eller vad man ska säga. Jag blir inte längre nervös så fort jag hör dörren öppnas och jag känner mig ganska säker på min sak. Och jag tjänar pengar. Yes!


Hitills har det inte hänt så mycket. Pilates som vanligt och viben är i full gång nere i gymmet. Anki kommer förbi vid halv tolv-tolv med några andra naprapater på workshop och hänger här till stängningsdags. Då har jag åtminstone lite sällskap.

Nu ska det pluggas Gemu, prov på tisdag.

2008-11-08 | 10:58:42 | Dagliga | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback