Söndag

Astråkig headline men det får vara så nu, mer fantasi än så har jag inte för tillfället.

Jag sover som en stock, kanske går och lägger mig liite för sent, men är ändå hur trött som helst. Ikväll blir det hopp i säng tidigt, senast halv tio. Punkt slut. Skönt var det i alla fall att jag fick skjuts till jobbet så jag kunde sova i baksätet. Jag skulle egentligen ha kört men vi kom iväg lite sent så för att vara på den säkra sidan körde papo istället. Det tar lite längre tid när man måste köra lagligt. Men hemvägen är min minsann. Köra bil i Stockholms innerstad, läskigt!

Gårdagskvällen blev en mysig en med värsta middagen och chokladprovning fixad av farmor till efterrätt. Vi satt med fyra olika chokladkakor och ett protokoll där vi skulle bestämma till exempel smak, doft, brytbarhet med mera. Det var faktiskt kul men otroligt svårt. Hmm, jaa, den här biten smakar... Hmm.. Mörk choklad? Efter all denna föda kände jag mig sprickfärdig men när vi väl satt oss i soffan framför Irene Huss så slank det ner både lite chips och några skedar BJ- Strawberry cheesecake. Mums! Sängen tog emot mig med öppna armar vid ett, slocknade på två sekunder.

Nu ska jag kika runt på mina usual bloggar, ta en kopp te och sen ta mig i kragen för att skriva klart bokrecensionen och skriva kladd till vad jag ska prata om på svenska muntliga. Later!

2008-11-16 | 11:36:06 | Dagliga | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback