Söndag

Idag har jag varit och hälsat på underbara puppies, kollat på fotboll på Gudby med iskalla fötter, premiärbastat och fixat musik. Kort sagt. Long version comming right up!

Dagen började med att jag blev väckt av papi halv nio för att han kände sig ensam och tyckte att jag skulle vakna. Han hade nämligen haft svårt att sova och hade varit uppe sen klockan fem på morgonen, suttit vid köksbordet och löst sudoko. Jag klev upp och så åt vi frukost tillsammans. Vid två åkte vi plus syrran till vår vän Gurkan för att hälsa på. Han har dom mest underbara små valparna, shetland sheepdogs, som var alldeles gudomligt söta! Endast fem veckor gamla, små pälsbollar som vinglar omkring. Jag hade en uppe i min famn som jag gosade och klappade på. Vad fick jag tillbaka? Kiss på tröjan. Man tackar.
Halv fyra fick jag skjuts av papi till Gudby och misters B-lagsmatch. Det var kyligt så jag satt under taket till cafeterian tillsammans med panelhönsen: Kirsi, Sofie och jeppes mamma. Hur kul som helst! Och matchen slutade med vinst, 4-1. Efteråt åkte vi hem och värmde våra frusna kroppar i bastun, jag och mister. Min premiärbastning i hans bastu och jag klarade mig länge. Fast han tyckte att jag skulle svettas mer. Efter en dusch var han snäll att ladda ner musik på min mp3 till på lördag och sen var jag tyvärr, tyvärr, tvungen att åka hem med sista bussen.
Det är lite lurigt med bussar ibland tycker jag, speciellt buss 858. Man tror att den tar så lång tid att åka men i själva verket går det ganska fort. Idag satt jag och memorerade alla busshållsplaster fram till ösmo ungefär, sen "råkade" jag blunda lite. Det var så varmt och skönt på bussen och jag hade myssjalen på mig så somna var inte så svårt. Sista stationen jag kom ihåg klart var Älgviken och sen var nästa helt plötsligt Kullstaplan. Då piggnade jag till litegrann eftersom jag skulle av vid nästa. Jag brukar alltid sätta larm när jag ska åka buss och ska "vila ögonen" men glömde det den här gången. Tur att jag inte vaknade vid sandhamn. Då hade jag dött!

Imorgon får vi reda på vad vi fick på Excelprovet... MVG, MVG, MVG, MVG...


2008-05-18 | 23:10:40 | | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback