Natur är mitt liv

Yes, så känns det just nu. Jag får inte ha en ledig stund förrän efter måndag när detta äckliga prov är avklarat. Vart jag är går, vad jag än gör så finns det i mina tankar. Borde jag ha gått upp tidigare för att plugga, borde jag inte plugga nu, kommer jag hinna, blir det MVG? Men måste för sjutton få ha raster! Därför sitter jag här nu. Strax kommer mamma hem också och då ska vi äta middag sen blir det plugg hela kvällen. Jag har satt upp ett mål som jag måste vara klar med, annars blir det inte kul. Egentligen skulle jag ha pluggat på kvällsskolan men mister skulle inte vara där så länge, lite mattesnack bara och sen åka hem, så jag blev kvar hemma. Det kanske var lika bra, för oss båda. Han får något gjort utan mina störande pussar och jag får något gjort eftersom han inte finns att pussa på hemma. Svårt att slita sig you know...

Igår tog jag bussen direkt till mister efter handledarkursen där vi kikade på film, Norbit, med Måns. Sen var det läggdags för grabben eftersom han inte hade den lyxen som vi med sovmorgon till halv tolv, mister gjorde te som vi tog med in i sovrummet och så kollade vi på Drumline. Asgrym film! Kanske inte handlingen men dom kompositionerna dom gjorde och det grymma soundet gjorde hela filmen. Jag blir så sugen på att bli grym på drums! Fick höra av Herr. Trummagister att jag får ett VG i alla fall vilket var jättekul. Nu är jag och mina alldeles egna drumsticks laddade till tusen till trean!

Vi kom fram till skolan vid kvart över elva och skiljdes åt. Jag skulle ha gjort beeptest och iskunskapsläxförhör men läraren hade glömt beeptestet så jag slapp. Och bara för det så glömde jag totalt bort iskunskapen men allt fixas på fredag så det är lugnt. Nu får jag tagga om så jag pallar springa järnet! På tal om att springa så fick mister MVG på coopertestet idag, min snabba man. Tid: 07.38?! Han måste vara någon slags dold superman eller något. Eller kanske en catman?

MVG på gemu fick jag även veta idag och jag blev så himla överraskad och glad! Jag trodde att jag skulle få nöja mig med VG men icke. Jag som var så rädd att jag hade pluggat för lite men det visade sig vara alldeles lagom. Fick bara nio fel sammanlagt, I'm so happy!

Mister och jag passar bra, tralalalala!
Den mysigaste mannen jag känner med ett leende och ett par ögon som man kan drunkna i...

2008-05-28 | 17:51:24 | | 0 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback