Trötter

Första och jobbigaste dagen är härmed avklarad och det känns grymt bra! Jag åkte lite tidigare till skolan idag (vad gör man inte för att få sitta i tekniksofforna) och det kändes lugnt där på bussen. Det var på GEMU:n det började hända grejer, som vanligt. Tröttheten hoppar på mig som den försvarslösa lilla flicka jag är och rätt var det är sitter jag i stolen och sover. Robin och Kristian skrattar förstås men Jenny såg som tur var ingenting. Efter det blev det helt omöjligt att jobba så jag sjönk djupare ner i stolen och "blundade". Tur att det bara var 10 minuter kvar av lektionen annars hade nog Jenny varit strängare mot mig. Naturkunskapen var okej, det blev ganska mycket lyssna och anteckna som vanligt men i slutet fick vi alla fall plantera majs. Alltid något...
Tågen gick som vanligt så att ta sig till träningen gick utan problem. Jag satt och speedläste min engelskabok och åt mellanmål. Dessutom hade jag väldigt trevlig tågunderhållning som höll mitt humör på topp. Själva träningen däremot var ganska tråkig. Ja, det är jättesnällt av Berndt att hoppa in som "stand-in"tränare men då tycker jag att man kan planera träningarna också inte bara leka med sina barn på sidan av planen och lämna oss vind för våg. Jag vill inte stanna i utvecklingen bara för att vår riktiga tränare gör lumpen. SKÄRPNING!
Efter träningen blev det i alla fall (inte för mycket ;) ) gossip med Sandy, kvällens höjdpunkt. Det är skönt att jag måste vänta 20 minuter innan tåget går, då får vi en chans att uppdatera varandra. So cosy!

Nu är det dags för duschen och sen marsh i säng! Får se om jag hinner läsa lite bok mellan sms:en :)

2008-03-03 | 22:39:10 | | 2 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» Sandy

jo, MYCKET gossip :) jag vet allt nu!

2008-03-04 // 16:18:07
» Amanda

Shhh, säg inte det här! "Han" läser ju ;)

2008-03-04 // 21:40:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback