Tisdag

Puh! Påsken är slut och i och med den all alltför god mat som jag inte kan hålla fingrarna borta ifrån. Men på något konstigt vis har jag en massa godis kvar. Vad kan det bero på?
1- Jag fick alldeles för många påskägg så jag har inte hunnit äta upp dom
2- Jag har inte ätit så mycket godis
Who am I kidding? Alla som känner mig veta att alternativ 2 är totally out of the question. Mystery solved! Nu måste jag bara ta mig i kragen och äta upp allt också. Kan nämna att jag är på god väg...
efter lovet, efter lovet, efter lovet...

Och nu, en snabb uppdatering. Jag har ju faktiskt inte skrivit sen i fredags, shame on me!
Lördag (påskafton)
Jag och the family tog en snabb repa upp till centrum för att spana in Kicks. Yes, seg som jag är har jag inte hunnit spana in den nya butiken. Jag gick och luktade på lite parfymer, herrparfymer alltså. Jag är galen i manliga dofter! Jag skulle kunna sitta och bara lukta på Joakims hals i flera timmar, eller tills det inte skulle lukta något om han längre. När vi var små, typ 6:an, så älskade jag när vi hade parfymkrig med killarna. Den där Axedoften hade något speciellt och jag var den enda tjejen som faktiskt ville bli sprutad på (inga naughty thaughts här nu!). Nu vet jag ju dock bättre och mitt luktsinne har uppgraderat sig till the good stuff av bland andra Calvin Klein och Diesel. I love it och jag tror att det finns fler brudar som håller med mig nuförtiden.
På kvällen var vi som alltid bjudna ner till mormor och morfar på påskmiddag. Till middag fick man blanda lite som man ville, det fanns ägghalvor med olika smörjor på, pajer av olika slag och även en smörgåstårta. Som den sanna tjockisen jag är kan jag inte bara äta av en grej utan jag vill ha allt. Dessutom är jag inte så bra på att ta små portioner så det bev en hel del. Efter efterrätten som bestod av Glace au Fou så kunde jag i princip inte röra mig. Men lite godis från påskägget kunde minsann slinka ner.
Söndag (påskdagen)
Syrrorna och jag blev upphämtade av papi vid 11 och sen ålte vi hem till honom för att fixa med vår påskmiddag där. Farfar och vår kusin Natalie skulle komma ner och även papis polare Gurkan. Vi hjälpte till att laga all mat, duka och så vidare och vid tjugo över ett kom farfar och Natalie och strax därefter Gurkan. Nu blev det olika sillar och gravad lax med potatis till förrätt, och ägg såklart. Till huvudrätt blev det lax med romsås och potatis. Gurkan var väldigt duktig på att äta tycker jag för att vara en person som tycker att lax smakar planka. Farfar måste ha kryddat den bra. Klockan fem tog jag tåget mot Hovet för att gå på James Blunt med Joakim. Han hoppade på i Ösmo och det kändes så skönt att äntligen få träffa honom igen efter att han varit hos sin farfar. Vi hoppade av vid Årstaberg och tog tvärbanan till Globen där vi klev av och började gå bort mot Hovet. Joakim hade varit sugen på paj i flera dagar så det fick bli en blåbärspaj på McDonalds. Jag fick en äppelpaj som skollade min hand eftersom jag drällde litegrann. Det står att man ska vara försiktig eftersom fyllningen är varm men jag visste inte att den var skållhet! Vid halv 7, en timme innan konserten skulle börja, stod vi i kö utanför. Det visade sig att alla tjejer (!) fick bli visiterade och få sina väskor genomsökta. Vakten skojade om mitt påskägg jag hade i väskan men som tur var fick jag komma in utan att behöva slänga något. Tjejen innan mig fick se på medan hennes nyköpta Ramlösa åkte i soporna. Och det var då, när jag kom in, som jag upptäckte att min ena vante var borta. Jag kunde inte hitta den någonstans och tyckte lite synd om den eftersom den antagligen ligger utomhus någonstans. Det var dessutom mina favoritvantar! Vi letade reda på våra plaster och vi satt högst upp. Och då menar jag "hjälp-vad-långt-det-är-ner" högst upp. Det var nästan så att man fick svindel när man tittade ner. Jag och Joakim satt och pratade och åt lite godis och hembakta kakor tills konserten började med ett asbra förband tio i åtta. Klockan nio entrade James scenen och jag måste tyvärr säga att eftersom jag inte är något speciellt stort Bluntfan så kände jag inte igen så många låtar. Inte Joakim heller för den delen så vi ägnade oss nog lite mer åt varandra där i mörkret än åt stackars James. Han klarade sig nog utan vårt jubel. Vi gick precis när konserten tog slut så vi hann lite före resten av publiken till tunnelbanan in mot city där vi sen tog tåget hem. Snälla Kirsi kom och hämtade vid Segersäng och vi var hemma hos J på ett kick! Där bäddade vi ner oss i sängen och försökte kolla lite på Spermaharen. När jag säger att vi försökte så menar jag att J tittade och skrattade medan jag försökte hålla mig vaken där under det varma täcket. J bestämde att det var dags att sova så vi borstade tänderna och kröp ner och mös i varandras armar hela natten....
Måndag (annandag påsk)
... som vi även vaknade upp i. Första gången vaknade vi fem i sju. Eftersom det kändes som att det inte riktigt var dags att gå upp än så drog vi ner rullgardinen och somnade om. Jag sov lite till och från, drömde och lyssnade lite på Js små, nätta snarkningar. När sötnosen väl vaknade till liv så låg vi och drog oss ett tag. Det verkade som att sängen var full med magneter som drog oss mot sig med sin oemotståndliga kraft. Men vi fick lov att slita oss upp eftersom J skulle iväg och köpa sin efterlängtade tv. Vi åkte till Länna med hans pappa och började jakten på den perfekta teven. Eftersom jag inte har så mycket koll på vad man ska ha och inte så gick jag mest runt och tittade på programmen på alla tvapparater och pussade på J lite då och då som moraliskt stöd. Var som skulle ha varit en 32" tv resulterade i en 42" plasma tv. Jag vet i alla fall vart jag kommer vara resten av lovet....
Papi och syrrorna snodde mig i Länna eftersom vi skulle och hälsa på min förra låtsasmama Viktoria inne i stan. Vi gick och fikade på Fåtöljen och gick och kikade i butiker på Söder. Sen lagade vi mat, Thaigryta, och fikade hemma hos Viktoria. Det var så trevligt, just like old days! :)

Idag har jag bara varit hemma med papa och jossan. Vi hyrde 1408 och satt och tittade på den medan vi åt fruktsallad med melon och vindruvor till lite vaniljglass. Nu ska jag börja piffa för att åka på handbollsträning.

Sötnosen ligger minsann hemma och är sjuk, 39 graders feber med huvudvärk och halsont. Idag haf jag fått lov att snällt stanna hemma men imorgon blir det första, bästa buss uy till Grödby för att kurera lilla pojken med allt jag kan. Vi pratade litegrann och att jag skulle kunna vara hans sjuksyrra så nu får jag nog ta och leta lite i garderoben ;)

2008-03-25 | 16:45:49 | | 6 Kommentarer


Kommentarer från er söta läsare.


» Anonym

Var inte James Blunt biljetterna Joakims julklapp till Malin? :s

2008-03-25 // 19:19:15
» Anonym

Yes, det var dom vad jag vet i alla fall

2008-03-25 // 23:30:28
» Jessica

Det var ju verkligen snällt av dig att ta hennes plats så där, det var ju hennes present, inte din?

2008-03-26 // 13:35:50
» jocke

jessica: eftersom du inte vet hur det ligger till så råder jag dig att hålla tyst. jag sa att malin skulle få båda biljetterna och hon fick göra precis vad hon ville med dom men hon vill inte ha dom, och då eftersom jag lagt ut 800kr på dom så tyckte jag det var onödigt att inte gå alls. så jag frågade amanda istället. så om du ska hålla på och klaga så klaga på mig, det var jag som frågade amanda, och hon var snäll och följde med.

2008-03-26 // 14:55:50
» Malin

för det första så fattar jag inte varför du inte bara kunde strunta i att gå. är verkligen pengar viktigare än moral och känslor? tycker inte du att du har sårat mig tillräckligt? och för det andra så fattar jag inte hur amanda ens kunde följa med. hon visste att biljetterna var mina, att DU hade köpt dom till MIG. hon gillar inte ens james blunt, så varför följde hon med? har ingen av er hört talas om respekt?

jag vill inte börja "bloggbråka" eller nåt, jag vill inte bråka överhuvudtaget. du dumpade mig för amanda, fine. men tänk lite på hur ni beter er.

2008-03-26 // 15:04:14
» Malin

och jag ville inte ha biljetterna för jag kände att jag inte ville gå med någon annan än dig. jag fick dom som sagt av dig, och därmed kände jag att det var fel att gå med någon annan. men det vet du redan, för det har jag redan sagt.

2008-03-26 // 15:14:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback